Kom bij ons uw eigen stoomcabine kopen!

30 juli 2018

Posted in Ondernemers en Particulieren

Bij bo-max.com kunt u terecht als u een stoomcabine kopen wilt. Naast een stoomcabine kopen mensen er ook diverse sauna’s en andere fantastische wellness producten om het leven een stuk ontspannener van te maken. Gaat u een stoomcabine kopen dan mag u een prachtig vormgegeven stoombad van ons verwachten die uw leven en badkamer zal verrijken. Sterker nog, het zal de waarde van uw woning zelfs doen stijgen want mensen doen bij wijze van spreken een moord voor een eigen stoomcabine. Kopen geschiet pas als u in zijn geheel tevreden bent over ons voorstel. En dat voorstel kan enkel tot stand komen nadat u eens op onze website hebt rondgekeken. U vindt er diverse modellen van het topmerk KLAFS waarvan we wel met trots mogen stellen dat we één van de weinige importeurs in Nederland zijn. Ook voor een inbouwsauna zult u bij ons slagen, ongeacht de plaats waar u het wilt installeren dan wel de grootte. Qua temperatuur en dus type sauna hebt u trouwens ook nog heel wat uit te zoeken. Bent u eerder in een sauna geïnteresseerd? Of gaat u toch liever een stoomcabine kopen? Een combinatie is vanzelfsprekend ook altijd mogelijk, dat is wel afhankelijk van de totale grootte van de plaats in uw huis, vermoedelijk van de afmetingen van uw badkamer. U kunt online direct een brochure aanvragen met daarin de mogelijkheden die u hebt en natuurlijk wat het stoomcabine kopen u zoal zal gaan opleveren.

Een stoomcabine kopen was nog nooit zo aantrekkelijk

Waarom wilt u een stoomcabine kopen? Hebt u het namelijk weleens geprobeerd, bijvoorbeeld door naar een wellness resort te gaan? Of wilt u zich hier pas in verdiepen nadat u er een in uw eigen huis hebt laten bouwen? Laten we in ieder geval vooropstellen dat wetenschappelijk is aangetoond dat het kan helpen bij het verlichten van een keur aan lichamelijke gezondheidsklachten. U kunt daarbij denken aan onder andere:

  • Reumatische klachten en andere chronische problemen zoals artrose,
  • Ademhalingsklachten zoals astma,
  • En het geeft ook een mooie glans aan uw huid die tegelijkertijd een stuk zachter en jonger aanvoelt. Qua esthetiek ziet een dergelijke cabine er mooi uit en uw lichaam zal er ook mooier uit gaan zien!

Daarnaast helpt het om te ontspannen. Hebt u erg vel last van stress of zelfs en burn-out of depressie? Dan is een stoomcabine kopen absoluut aan te raden. Zeker als u het moeilijk of lastig vindt om in het gezelschap van vreemden te baden. Het is immers taboe om zwemkleding te dragen. Afijn, kom tot rust in uw eigen huis en geniet van de heerlijke warme stoomwolken die voorbij drijven in de stoomcabine. Het kopen is vanaf nu een eitje en we plannen u dan ook graag in voor een vrijblijvend adviesgesprek bij ons op kantoor in Sint-Oedenrode. U kunt online en telefonisch tijdens kantooruren een afspraak inplannen dus wacht niet langer.

Onze stoombaden zijn van een ongekende kwaliteit

Mentale en fysieke ontspanning is in deze snelle moderne tijden haast een luxe geworden. Maar dat zou het eigenlijk niet moeten zijn. Het zou een eerste levensbehoefte moeten zijn. Gaat u daarom eens verdiepen in onze producten en ga een stoomcabine kopen. U zult er namelijk beslist geen spijt van krijgen terwijl u er zoveel voor terugkrijgt. Ook het resultaat mag er zijn want we leveren enkel oogstrelende producten aan voorzien van de laatste technologie. Overigens zijn combinaties ook mogelijk. Laat bijvoorbeeld door ons een stoom-sauna combinatie in uw badkamer plaatsen van KLAFS voor een ultieme beleving! Ook openbare projecten nemen we graag aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn