Kies de keukenboiler voor jou

27 november 2016

Posted in Woning en Tuin

Heb jij problemen met het krijgen van warm water bij jou in de keuken? Dan is hier een snelle oplossing! Koop een keukenboiler die vanaf nu al het water voor je zal verwarmen. Bij Boilergarant hebben ze twee soorten keukenboilers waar jij uit kunt kiezen:

  • Close in
  • Close up

Qua werking is er geen verschil tussen de twee soorten boilers. Het grootste verschil zit hem in de plaatsing van de keukenboiler. De close in boiler plaats je in je keukenkastje en is daarmee dus helemaal uit zicht. Als jij daar naar op zoek bent, dan is dit de perfecte oplossing. Wil jij liever een keukenboiler waar je handiger bij kunt? Kies dan de close up boiler. Deze plaats je bovenop je keukenkastje. Deze keukenboiler is dus nog steeds voor het grootste gedeelte uit het zicht geplaatst, maar het kan dus zijn dat je het wel ziet af en toe. Als je dat storend vindt, dan is de close in optie beter voor jou. Als je echter liever zonder problemen bij de boiler wilt kunnen, dan is de close up boiler de keuze voor jou. Dit is niet de enige keuze die je moet maken wanneer je een boiler gaat aanschaffen bij de Boilergarant.

Verschillende maten voor de keukenboiler

De eerste keuze die je maakt is dus waar jij de boiler wilt plaatsen. Heb je die keuze gemaakt? Dan wordt het tijd om te kijken naar de verschillende formaten die er zijn.

  • 6 liter
  • 10 liter
  • 15 liter

Dit zijn de inhoudsmaten die de boilers bij Boilergarant hebben. De 6 liter variant is ideaal voor een huishouden van een persoon. Je verbruikt dan vaak zeer weinig water in de keuken en 6 liter is meer dan genoeg om daarmee voorruit te komen. Woon jij samen met iemand? Dan is de 10 liter variant beter. Hier zit genoeg verwarmd water in voor zeker twee personen. Wanneer je met een gezin in een huis woont, dan is de 15 liter boiler de beste keuze. Hiermee heb je genoeg water om mee te koken, de afwas te doen en dan heb je nog voldoende verwarmd water over voor eventuele andere activiteiten. Het is een vervelende situatie als je ineens zonder warm water in de keuken zit. Dit is naast de badkamer toch de plek in huis waar je dit nodig hebt. Maak het jezelf dus niet moeilijk en kies voor een keukenboiler. Ook voor de badkamer kun je natuurlijk een speciale boiler kopen.

Ruime garantie op de keukenboiler

Als jij een keukenboiler gaat aanschaffen dan wil je daar ten eerste niet teveel voor betalen en ten tweede wil je natuurlijk een goede garantie hebben. Daar zorgen ze bij Boilergarant voor. Als je hier jouw keukenboiler besteld, krijg je drie jaar garantie. Voldoet de keukenboiler niet aan jouw wensen of vertoont deze mankementen? Niet goed is geld terug. Maak hier dus zeker gebruik van als jij niet tevreden bent over de keukenboiler. De boilers die je in het assortiment van Boilergarant vindt, zijn allemaal van een uitstekende kwaliteit en de prijs is zeer scherp. Dat is dan ook de reden waarom steeds meer mensen hier hun boiler uitkiezen en aanschaffen. Wil jij hier meer over weten? Neem dan contact op met de klantenservice van Boilergarant. Zij kunnen je alles vertellen over de ruime voorraad van boilers die zij hebben en wat het beste zal passen in jouw situatie. Het hebben van een goede boiler kan een wereld van verschil zijn. Kies dus voor gemak en altijd warm water tot je beschikking hebben en bestel vandaag nog jouw keukenboiler. Je hebt het dan morgen al in huis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn