Kerstpakketten voor je personeel

25 november 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ooit is de traditie van het geven van kerstpakketten aan werknemers waarschijnlijk ontstaan vanuit het idee om hen iets extra’s te bezorgen rond de kerstdagen. Deze dagen wil iedereen graag feestelijk maken, maar als je weinig budget hebt, zal dit vaak niet goed lukken. Werkgevers konden ervoor zorgen dat al hun personeel iets lekkers kon eten tijdens de feestdagen door hen een goed gevuld pakket cadeau te doen. Nu betaal jij je mensen natuurlijk een goed salaris en voor de meesten zullen kerstpakketten om die reden dan ook niet meer noodzakelijk zijn. Maar dat neemt niet weg dat een ieder het toch nog steeds heel leuk zal vinden om ze te krijgen. Want het biedt hen toch iets extra’s en het ontvangen van een cadeau is natuurlijk altijd erg plezierig. Het is voor hen bovendien ook een teken dat jij hen als baas waardeert, dat jij hen ziet staan en hun inzet voor jouw bedrijf op prijs stelt. Discussieer dus niet over of je wel of niet kerstpakketten moet kopen voor je werknemers, maar houd deze goede traditie gewoon in stand. Het zal door de ontvangers zeker zeer gewaardeerd worden!

Verschillende soorten kerstpakketten

Als jij nadenkt over kerstpakketten, dan is het natuurlijk altijd de vraag waaruit deze moeten bestaan. Er zijn heel veel mogelijkheden op dit gebied, wat als voordeel heeft dat je altijd wel iets kunt vinden wat goed bij jouw bedrijf past, maar als nadeel heeft dat het lastig kan zijn om een keus te maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een pakket dat volledig uit voedsel bestaat, maar ook zijn er varianten verkrijgbaar die volkomen non-food zijn. Ook een combinatie van deze verschillende productgroepen is natuurlijk mogelijk. Dan is er ook nog verschil in de inhoud van de kerstpakketten. Sommige bestaan bijvoorbeeld uit allerlei snoepgoed of andere zoete producten, terwijl je ook kunt kiezen voor hartig. Ook de grootte van het cadeau kan verschillen, zo kun je kiezen voor eenvoudige en voordelig geprijsde opties, maar ook uit luxe pakketten of volumepakketten waar heel veel artikelen in zitten. Wat voor jouw bedrijf de beste optie is, hangt van een aantal factoren af. Zo zal het budget dat jij hebt natuurlijk een rol spelen, sommige bedrijven kunnen hier nu eenmaal meer geld aan besteden dan anderen. Ook kan het zijn dat je iets wilt kiezen wat goed bij jouw onderneming past. Hoe het ook zij, door alle opties die er zijn zul je zeker geschikte kerstpakketten voor jouw werknemers kunnen vinden!

Op tijd online bestellen

Een van de leveranciers waar je kunt kiezen uit een heel ruime collectie aan kerstpakketten, is Kerstpakket.nl. Zij bieden bijvoorbeeld de volgende opties:

  • volume, met heel veel artikelen per pakket
  • luxe, met uiteraard allerlei luxe producten
  • budget, een leuke box tegen een lage prijs
  • wijngeschenken

Binnen iedere categorie valt er natuurlijk ook nog weer genoeg te kiezen wat betreft exacte samenstelling. Het is aan te raden om met het bestellen van de kerstpakketten van jouw keuze niet te wachten tot het december is, want dan loop je het risico dat je achter het net vist. Je kunt echt op ieder moment in het jaar jouw bestelling plaatsen en door dit op tijd te doen, weet je zeker dat je die variant kunt kopen die jij graag wilt weggeven aan jouw personeel. Neem hier dus al op tijd even de tijd voor en maak je keuze. Je plaatst dan vervolgens je bestelling en kiest de datum waarop jij het graag geleverd zou willen krijgen. Door tijdige bestelling bij Kerstpakket.nl verzeker jij jezelf ervan dat jij in december over voldoende en leuke kerstpakketten beschikt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn