De iPhone 8 hoesjes kunt u nu al reserveren

16 augustus 2017

Posted in Smartphone en Tablet

Er staat weer een nieuwe iPhone voor de deur. Apple heeft zijn uiterste best gedaan om dit product zo draadloos mogelijk te maken. Wist u dat het in de toekomst zelfs mogelijk zal zijn om deze smartphone geheel draadloos op te laden? Dit vooruitstrevende merk ontwikkelt technologie├źn waar we zelfs 5 jaar geleden nog niet van durfden te dromen. De toekomst is nu maar daar betaalt u wel flink wat geld voor. Apple staat zeker niet bekend als een goedkoop merk. U krijgt er natuurlijk erg veel voor terug. Maar het is geen gek idee om iPhone 8 hoesjes te gebruiken. Misschien koopt u het toestel in een keer of leent u het als het ware bij het abonnement dat u hebt afgesloten. Dan betaalt u dit toestel binnen 1 ├á 2 jaar af. Of u nu eigenaar bent of leent, dankzij onze iPhone 8 hoesjes blijft uw toestel onbeschadigd. En dat is een erg belangrijk doel. Wellicht wilt u namelijk vele jaren gebruik maken van dit toestel of het na een jaar of twee voor een mooi bedrag doorverkopen. Dat kan alleen als er geen krassen of andere beschadigingen op het beeldscherm zitten. En natuurlijk al helemaal niet als er interne problemen zijn. Onze iPhone 8 hoesjes beschermen dit Apple-product optimaal tegen valpartijen, krassen en waterschade. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u de iPhone 8 hoesjes alvast reserveren? Kijk en bestel vervolgens op gsmpunt.nl.

Bij GSM punt krijgt u waar voor uw geld

Op onze site verkopen we hoesjes in alle soorten en maten voor diverse topmerken. Niet alleen voor de smartphone kunt u bij ons terecht, ook voor de tablets van onder andere Samsung en Apple kunt u bij GSM punt hoesjes en opladers vinden. Wij van GSM punt hebben kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Daarom kunt u ons tijdens kantooruren altijd even opbellen maar ons ook een e-mail sturen met daarin al uw prangende vragen. We plaatsen vrij regelmatige interessante teksten in de vorm van een blog waarin we u op de hoogte stellen van alle ins en outs op het gebied van de mobiele telefonie. Leer welke modellen er binnenkort te koop zijn bij GSM punt en welke accessoires daar in onze ogen het beste bij passen. U bent bij GSM punt absoluut geen dief van de portemonnee. Kijkt u bijvoorbeeld eens tussen de vele acties op de sale-pagina. Accessoires van verouderde telefoons worden daar tegen zeer zachte prijzen verkocht. Via de nieuwsbrief en natuurlijk via de moderne sociale media zoals Facebook en Twitter houden we u graag op de hoogte over veranderingen binnen het assortiment en de laatste aanbiedingen.

  • Dus maak een account aan en plaats interessante producten op uw verlanglijstje,
  • Bestel in een paar eenvoudige stappen,
  • En rond de bestelling af door het verschuldigde bedrag naar GSM punt over te maken met behulp van iDEAL, PayPal of uw credit card.

Bestel of reserveer wanneer het u het beste uitkomt

Dankzij onze smartphonehoesjes zijn er heel wat toestellen gered van de ondergang. Een ongeluk kan voorkomen terwijl u er nauwelijks erg in hebt. Natuurlijk zijn er een aantal risicofactoren die u kunt vermijden. Leg uw toestel niet open en bloot op een lage tafel als er kinderen of honden in de buurt zijn. Loopt u langs de kade? Houd uw telefoon dan stevig vast. En zelfs als u naar het toilet gaat is het verstandig om uw telefoon in uw broekzak te houden. Het zal u verbazen hoe vaak het voorkomt dat men hun telefoon in de toiletpot laten vallen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn