Java developer vacature

6 april 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar de ideale kandidaat voor uw Java developer vacature? Kijk dan niet verder dan Java Professionals. Wij zijn een ervaren recruitment en consultancy bedrijf dat zich specialiseert in het vinden van de juiste professionals voor echte softwarebedrijven. Samen met u kijken we naar wat u nodig heeft en hoe een nieuwe Java developer u kan ondersteunen, waarna wij voor u op zoek gaan naar de ideale kandidaat. Hiervoor maken wij gebruik van onze grote poule van meer dan 5000 kandidaten, maar daarnaast gebruiken wij ook andere kanalen, zoals LinkedIn of vacaturesites. Hiermee kunnen wij voor u de perfecte kandidaat vinden om uw Java developer vacature te vullen.

Uw Java developer vacature door Java Professionals laten vullen

Het proces bij Java Professionals om uw Java developer vacature te vullen is als volgt:

  • U meldt zich aan bij Java Professionals
  • Wij maken met u heldere afspraken over wat u nodig heeft en wat wij voor u kunnen betekenen
  • Wij maken kennis met uw bedrijf, zodat we precies weten welke kandidaat geschikt zou zijn voor u
  • Nu kan het wervingsproces beginnen, waarbij u uiteraard regelmatig op de hoogte wordt gehouden
  • Nadat wij een aantal kandidaten hebben gevonden worden deze gescreend en vinden er sollicitatiegesprekken plaats, uiteraard met begeleiding vanuit Java Professionals
  • Heeft u de kandidaat goedgekeurd dan kunt u hem of haar aannemen en heeft u uw Java developer vacature gevuld!

Belangrijk bij Java Professionals is dat we elkaar goed begrijpen. Dat begint al vanaf het moment dat uw bedrijf zich aanmeldt bij ons. We gaan dan samen kijken naar de mogelijkheden en wat u precies nodig heeft. We komen graag een keer langs, ook om gewoon de sfeer te proeven. Op deze manier kunnen we goed inschatten waar we naar moeten zoeken in een kandidaat. Daarnaast overleggen we natuurlijk ook met u over de technische aspecten van de Java developer vacature. Heeft u bijvoorbeeld iemand nodig met een specifieke technische kennis, dan kunnen wij daar natuurlijk naar zoeken. Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat u iemand zoekt om een specifiek project te leiden, maar dat u nog niet precies weet hoe u dat project gaat inrichten. Omdat wij een bureau zijn dat zich specialiseert in Java kunnen wij u ook adviseren over technische zaken. Wij weten precies wat er momenteel in de Java markt speelt en kunnen u dus ook helpen in te spelen op dit soort zaken. Aan de hand van uw input stellen we dan een jobspecificatie samen, waarmee we dan kunnen gaan zoeken naar de perfecte kandidaat voor uw Java developer vacature.

Snel uw Java developer vacature vullen

Bij het zoeken maken wij gebruik van verschillende middelen. Allereerst hebben wij zelf een database van meer dan 5000 Java professionals die zich bij ons hebben aangemeld met hun CV. Hierdoor kunnen we vaak al zelf de juiste kandidaat vinden, maar daarnaast maken we ook gebruik van het uitgebreide Java netwerk dat wij hebben. Zeker als u een gespecialiseerde kandidaat zoekt kan dit netwerk van pas komen. Daarnaast zoeken wij op LinkedIn naar geschikte kandidaten en gebruiken we vacaturesites als Monsterboard en Vacaturebank. Zo zorgen we dat de kans zo groot mogelijk is dat we de juiste kandidaat vinden voor uw Java developer vacature. Hebben we eenmaal een aantal kandidaten gevonden dan worden deze gescreend en kunnen de sollicitatiegesprekken beginnen. Daarbij werken we uiteraard samen met u, zodat we de juiste kandidaat vinden die ook echt bij u past. En aan het einde van dit proces kunnen we u hopelijk feliciteren met uw nieuwste werknemer! Kijk snel op Java-Professionals.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn