Houten veranda’s

16 september 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Al jarenlang keek ik jaloers naar mensen die houten veranda’s aan hun huis hadden laten bouwen. Wat leek het mij prachtig om daar zelf ook over te beschikken! Ik vind het heerlijk om buiten te zitten, maar laten we eerlijk zijn, in ons land is het weer daar niet altijd naar. Vaak is het gewoon net even te fris om het echt aangenaam te laten zijn, vooral omdat het dan weer waait. Andere keren is de temperatuur prima en waait het nauwelijks, maar regent het weer. Of de zon schijnt gewoon veel te fel, zoals afgelopen zomer vaak het geval was. Voorgaande jaren dacht ik dan vaak: wat een geluk hebben die mensen met houten veranda’s! Je hebt dan lekker schaduw op momenten dat het eigenlijk te heet is, je hebt beschutting tegen de wind en je zit lekker droog. Wat voor weer het ook is, je hebt zo altijd de mogelijkheid om even lekker buiten te zitten. Ik wilde dat ook ontzettend graag en bij het huis dat wij hebben, zou het ook passen. Afgelopen jaar hebben wij de stap gezet om de uitbouw te realiseren en hebben we een specialist op het gebied van houten veranda’s in de arm genomen.

Houten veranda’s vergroten woonoppervlak

We maken er nu nog maar een paar maanden gebruik van, maar ik kan je nu al zeggen dat wij echt ontzettend blij zijn met de aanbouw! Houten veranda’s hebben wat ons betreft echt vele voordelen en niet alleen de punten die ik hierboven al noemde, alhoewel die natuurlijk wel de belangrijkste reden waren om hiervoor te kiezen. Maar houten veranda’s hebben meer voordelen. In de eerste plaats het feit dat je er je woonoppervlak mee uitbreidt. Dat is niet alleen fijn voor jezelf, omdat je nu meer ruimte hebt om te zitten, maar het voegt ook meer waarde aan jouw huis toe. Mocht je ooit willen gaan verkopen, dan is dit dus zeker een pluspunt! Daarnaast vind ik zelf de uitstraling een groot pluspunt. Ik vind zelf houten veranda’s er zo ontzettend sfeervol uitzien, ik ben echt al jaren verliefd op het idee hiervan! Er zijn bovendien heel veel mogelijkheden wat betreft uitstraling, je kunt met hout zowel een klassieke stijl creëren, als een moderne of landelijke. Je kunt het dus echt helemaal laten aansluiten bij de stijl van jouw woning, zodat het samen echt een mooi geheel vormt!

Vele opties

Toen wij besloten om nu dan echt voor die aanbouw te gaan, hebben wij een echte specialist op het gebied van houten veranda’s ingeschakeld, namelijk Veranda Twente. Zij maken ieder exemplaar helemaal op maat en zorgen er voor dat deze aansluit op de stijl van jouw woning en past bij jouw persoonlijke voorkeuren. Doordat zij maatwerk leveren, is ook iedere aanbouw die zij creëren geheel uniek. Wat mij verder erg aanspraak in hun bedrijf, is dat zij veel extra mogelijkheden leveren voor houten veranda’s. Wij hebben gekozen voor:

  • een lichtstraat
  • spotjes
  • een glazen schuifwand

Maar er zijn nog meer mogelijkheden, dit kun je allemaal lezen op VerandaTwente.nl! Wij kozen voor een lichtstraat omdat we anders veel lichtinval in huis kwijt zouden zijn, aangezien juist aan de kant waar wij de aanbouw wilden de meeste ramen zitten. Door de lichtstraat houden we daglicht in onze woning. De glazen schuifwand is echt ideaal om wind tegen te houden, zonder dat dit ten koste gaat van je uitzicht. En de spotjes maken het ons mogelijk om ook ‘s avonds lekker lang hier te zitten en bijvoorbeeld wat te lezen. Wij zijn heel blij met onze aanbouw en als jij interesse hebt in houten veranda’s, moet je absoluut eens bij dit bedrijf informeren!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn