Ga je verhuizen? Stal je spullen tijdelijk in een opslagruimte in Gorinchem

1 februari 2021

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Op het moment dat je gaat verhuizen, dan is het in sommige gevallen handig als je je inboedel even tijdelijk kunt stallen op een externe locatie. Als je bijvoorbeeld van plan bent om flink te gaan verbouwen en klussen, dan staan de meubels en vele dozen uiteraard alleen maar in de weg. Dit is onhandig en zeer onpraktisch. Tevens is het ook gevaarlijk, want je hebt veel te veel spul dat in de weg staat, waar je over heen kunt struikelen en waar dingen achter kunnen blijven haken. Het is veel praktischer als alles mooi leeg is en je naar hartenlust met de mokerhamer tekeer kunt gaan. Als je gaat schilderen, dan is het ook niet handig als de meubelen meteen met je mee verhuizen. Je moet sowieso de vloer al afdekken, maar het is uiteraard helemaal niet handig als je ook nog eens alle meubelen moet afdekken met plastic. Daarom is het veel beter om je inboedel bestaande uit al je meubelen en de verhuisdozen met de nodige accessoires, om die onder te brengen in een opslagruimte in Gorinchem. Alles wat je niet nodig hebt, kan dan veilig in de opslagruimte in Gorinchem van easybox worden geplaatst. Daardoor kun jij in de nieuwe woning aan de slag gaan. Als alles dan af in de nieuwe woning of wanneer het merendeel van de kluswerkzaamheden zijn afgerond, dan kun je de spullen ophalen en beginnen met de inrichting van de woning. Je kunt bijvoorbeeld eerst zorgen dat de benedenverdieping met de woon- en eetkamer helemaal klaar is, zodat je daar alvast meubelen en accessoires naar toe kunt brengen. Je kunt dan nog steeds blijven klussen op de bovenverdieping. Of je doet het andersom en zorgt er eerst voor dat de slaapkamer klaar is, zodat je in ieder geval in de nieuwe woning kunt slapen. Je laat de meubelen voor de woonkamer dan nog even in de opslagruimte in Gorinchem staan. Als je de benedenverdieping klaar hebt, dan kun je er ook voor kiezen om de hele opslagruimte in Gorinchem te legen, want je hebt dan voldoende (tijdelijke) opslagruimte in de eet- en woonkamer. Je kunt dan de dozen ergens opstapelen en het bed tijdelijk ergens neer zetten. Je zou dan ook in de woonkamer kunnen gaan slapen, totdat de slaapkamer ook klaar is. Het voordeel hiervan is dat je geen kosten meer kwijt bent aan het huren van een opslagruimte in Gorinchem.

Kijk op easybox.nl en huur een opslagruimte in Gorinchem

Als je inderdaad een opslagruimte in Gorinchem nodig hebt, dan kun je deze huren bij easybox. Via de site van easybox.nl kun je zien wat voor boxen je zoal kunt huren. In principe zijn de boxen uiteraard hetzelfde, alleen heb je wel verschillende maten. Je kunt kiezen voor: 

  • XXS
  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL

Dus zowel de kleine inboedel van een studentenwoning of starterswoning als de inboedel afkomstig uit een grote vrijstaand woning, kunnen in 1 van de boxen van easybox worden geplaatst. 

Kijk voor meer informatie op de site

Als je meer wilt weten over de huurtermijn, de kosten van de huur of de beschikbaarheid, dan kun je altijd even op de site kijken of contact opnemen met easybox. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn