Efficient je sloopauto verkopen doe je via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst

3 april 2020

Posted in Auto's en Motoren

Als je met de auto in een ongeluk terecht komt, dan is er vaak vrij weinig voor nodig om de auto total loss te verklaren. Een auto is wat dat betreft heel erg kwetsbaar en een flinke klap zorgt dan ook al snel voor schade die niet meer te herstellen is. Je kunt uiteraard in zulke gevallen kiezen voor reparatie, maar qua kosten is dat dan niet de moeite waard. Als je met de auto tegen een boom rijdt, dan is de hele voorkant inclusief de motor naar de Filistijnen. Als je van de zijkant wordt geraakt, dan is het vaak alleen 1 deur en deze kun je dan makkelijk vervangen. Ook de achterkant van de auto kan vaak nog wel wat hebben, omdat het niet direct een vast onderdeel vormt met de rest van de auto. Maar ook hier moet het niet te ver gaan. Als de kreukels te ver doorgaan, dan is een auto al snel total loss. Je hebt dan opeens een sloopauto in je bezit, want je kunt er verder ook niets meer mee. Je kan een sloopauto niet verkopen aan een particulier, maar dat wil niet zeggen dat je een sloopauto helemaal niet meer kunt verkopen. Een sloopauto bevat genoeg onderdelen die bruikbaar zijn en dus zijn er genoeg dealers en handelaren die graag een bod uitbrengen op jouw auto. Je kunt een sloopauto dus verkopen en er alsnog een leuk bedrag voor krijgen. Dit zal natuurlijk geen vetpot zijn, want het is een sloopauto. Dat betekent dat de auto rijp is voor de sloop en niet meer hersteld gaat worden om terug te keren in de circulatie. Maar dat wil niet zeggen dat je helemaal met lege handen komt te staan. Via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst, kun je heel efficiĆ«nt je sloopauto verkopen. Het is niet zo dat je een auto die total loss is verklaard even op marktplaats zet. Tevens kun je deze ook niet aan de garage verkopen. Je moet dus specifieke autodealers zien te vinden die interesse hebben in sloopauto’s en daar een bepaald bedrag voor over hebben. Om deze dealers snel te vinden en ook meteen de beste deal veilig te stellen, kun je je sloopauto verkopen via deze Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Zij bieden jouw sloopauto dan aan bij verschillende partijen die ieder een bod kunnen uitbrengen voor jouw auto. Vervolgens ontvang jij meteen het hoogste bod, zodat je je sloopauto kunt verkopen via de beste deal. Hierdoor profiteer je van twee duidelijke voordelen. Allereerst hoef je je niet in te spannen om je sloopauto te verkopen, want dat regelt de ophaaldienst. Je bent je auto dan ook snel kwijt. Ten tweede kun je zo vrij gemakkelijk toch nog een mooi bedrag voor je auto ontvangen.

Je sloopauto verkopen voor een contant bedrag

Als je je sloopauto gaat verkopen via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst, dan wordt de auto ook netjes opgehaald en je ontvangt dan ter plekke meteen het afgesproken bedrag contant in handen.

Nog enkele voordelen op een rij

Op de website van sloopautoverkopen.com, vind je ook meteen een overzicht van de voordelen waar je van profiteert. Denk bijvoorbeeld aan voordelen als: 

  • Zelf bepalen wanneer je auto wordt opgehaald
  • Ontvang direct een vrijwaringsbewijs
  • Auto wordt afgemeld bij RdW en belastingdienst 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn