Een usb stick is onmisbaar bij u op kantoor

10 juli 2016

Posted in ICT en Techniek

usbstick-producent - Usb stickDe meest voor de hand liggende manier om digitale gegevens mee te vervoeren is de usb stick. Voor velen is de usb stick de perfecte manier, zeker als u liever niet een bestand wilt e-mailen. Soms is dit simpelweg onmogelijk omdat de bestanden te groot zijn. Op de huidige usb stick kan erg veel informatie worden geplaatst. Zo bestaan er al sticks waar 1 terabyte aan geheugen op staat. Dat gaat u dus niet lukken via mailverkeer. Tevens is het veiliger. Uit onderzoek is gebleken dat mensen graag iets in hun handen houden. Het is bijvoorbeeld niet zo vreemd dat boeken nog altijd veel populairder zijn dan e-readers. Ook al gaat het om digitale informatie, het geeft de mens een prettig en veilig gevoel dat ze het bij zich kunnen houden in de vorm van een usb stick. Vroeger gebeurde dit met behulp van een floppy, daarna kwam de diskette in opmars gevolgd door herschrijfbare cd-roms. En nu is er de usb stick. Deze stick is ook al aan zijn derde generatie bezig en dat betekent dat data zeer snel kan worden uitgewisseld van computer naar usb stick en vice versa. Vele andere apparaten hebben tegenwoordig ook een usb-poort dat zowel als ingang als uitgang dient. Denkt u maar aan de printer, scanner, uw digitale camera en mp3-speler. We kunnen gerust stellen dat u in het dagelijkse leven veel in aanraking komt met “Universal Serial Bus”. De usb stick die u bij ons vindt is van uitstekende kwaliteit. We verkopen er diverse van allerlei bekende A-merken. In allerlei kleuren, met uiteenlopend geheugencapaciteit en van diverse materialen vervaardigd. De usb stick die het meest wordt gebruikt heeft een plastic behuizing die eenvoudig te bedrukken is. Een leuk relatiegeschenk dat u als bedrijf kunt gebruiken als reclamemateriaal. Laat uw gekozen usb stick door ons bedrukken met uw adres- en contactgegevens, plaats uw logo en/of slagzin erop en deel het uit tijdens jaarbeurzen of geef ze aan uw eigen personeel. Ook als u liever een ander type usb stick wilt hebben dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo verkopen we naast de plastieken versies ook sticks gemaakt van hout, allerlei soorten metaal en zelfs van rubber. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils te vinden!

Ook veel scholieren en studenten kunnen wel een usb stick gebruiken

De usb stick is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Heel wat belangrijke gegevens worden met een usb stick vervoerd naar vergaderingen. Er zijn zelfs bekende gevallen dat men deze sticks verloor en er gevoelige informatie letterlijk op straat kwam te liggen. Hopelijk gebeurt u dat nooit! Zorg er daarom voor dat u in dit soort gevallen een aktetas draagt met een slot. Dan kan er niets misgaan en zal uw gevoelige informatie niet in handen komen van de verkeerde personen. Een andere mogelijkheid is om uw usb stick in uw portemonnee te vervoeren. Die houdt u waarschijnlijk in uw broekzak of handtas en draagt u dus altijd dicht bij u in de buurt. Dit is echt een goede manier om uw usb stick te vervoeren dus neemt u ons advies ter harte. En ook al staan er geen staatsgeheimen op, u wilt niet dat u uw PowerPoint presentatie kwijtraakt op school of dat u bij een vergadering aankomt en er achter komt dat u uw presentatie zonder achtergrond en hulp moet doen. Dat is geen prettig gevoel. U kunt via onze website snel in groten getale usb sticks kopen. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Maak dan vandaag nog uw keuze op usbstick-producent.nl door aan te klikken welk type u wenst. U hebt de keuze uit een keur aan sticks. Zowel qua vorm, afmetingen, inhoud en materiaal verschillen ze enorm van elkaar. Dat heeft ook invloed op de prijzen. Zo is de een veel goedkoper dan de ander. Wilt u deze sticks kopen als relatiegeschenk? Dan gaat het om een kleinigheidje. U hebt dan aan een usb stick met bijvoorbeeld 64 MB aan opslag meer dan genoeg. Wilt u er graag uw logo, gegevens of bedrijfsnaam op afdrukken? Ook dat kunt u direct bij ons laten doen.

Bestel ze bij ons in het groot alvast in!

Bent u echter van plan om de usb stick in te voeren als belangrijk onderdeel binnen uw kantoor? Dan zijn sticks met een grotere opslagcapaciteit geen overbodige luxe. Het is nu mogelijk voor werknemers om hun werk letterlijk mee naar huis te nemen. Het mag natuurlijk niet de bedoeling zijn dat u het gaat gebruiken om uw personeel te laten overwerken. Dat kan zo nu en dan gebeuren maar we bedoelen er vooral mee te zeggen dat het voor hen nu mogelijk is om thuis te werken in plaats van op kantoor. Dat is een trend die echt in opkomst is. Zo zijn er velen die de helft van hun tijd thuis kunnen werken en de andere helft op kantoor aanwezig zijn. Voor u maakt het niet zoveel uit, zolang het werk maar op tijd af is. Laat mensen thuiswerken, dat is echt een gouden tip. Mensen raken minder snel:

  • Overwerkt
  • Gestrest
  • Krijgen minder snel een burn-out
  • En mensen die in de ziektewet zitten en langzaam weer parttime gaan werken kunnen dit eerst thuis doen.

Bestelt u daarom vandaag nog deze handige sticks! Hebt u hier nog vragen over? Bel of e-mail ons dan direct.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn