Een iPhone 5 scherm reparatie is voor ons eenvoudig werk

14 januari 2017

Posted in Smartphone en Tablet

Stelt u zich eens voor dat u onverhoeds uw dure smartphone laat vallen op een harde ondergrond. Met wat geluk is alleen een sterretje in uw beeldscherm het gevolg. Zolang er niets mis is met uw interne geheugen dan bent u in principe gered van vele onkosten. Maar dat neemt niet weg dat dit sterretje groter kan worden met diepe scheuren tot gevolg. Er zijn diverse mogelijkheden waardoor uw iPhone 5 scherm reparatie nodig heeft. Een hond of een kind kan bijvoorbeeld uw telefoon per ongeluk van tafel stoten en dat kan al genoeg zijn. De huidige smartphone is weliswaar een robuust product, het scherm is daarentegen behoorlijk fragiel. En dat geldt zeker voor de smartphones van Apple: de iPhone. Hebt u bijvoorbeeld een iPhone 5 scherm reparatie nodig en zit u nu met uw handen in het haar omdat u afhankelijk bent van uw telefoon? Dan kunt u bijĀ smart repair gaan kijken. We zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de reparaties van smartphones, laptops en tablets. En dan met name de beeldschermen van dergelijke apparaten. Een iPhone 5 scherm reparatie is voor ons gesneden koek dus neemt u eens contact met ons op. Een iPhone 5 scherm reparatie is helemaal niet zo duur, zeker niet als u dit vergelijkt met het kopen van een gloednieuwe iPhone!

Wacht niet te lang met een iPhone 5 scherm reparatie

Als u een bedrijf zoekt voor uw iPhone 5 scherm reparatie dan kijkt u waarschijnlijk dichtbij huis. Ons bedrijf heeft maar liefst 5 vestigingen. Namelijk in Utrecht, Nijmegen, Almere, Tilburg en Den Bosch. Op de website vindt u van elke vestiging de openingstijden, contactgegevens en adresgegevens. Er zijn nog twee andere mogelijkheden om uw iPhone 5 scherm ter reparatie aan te bieden. Want u kunt het kapotte telefoontje naar ons opsturen en dan krijgt u het binnen 1 werkdag weer thuisbezorgd, uiteraard geheel herstelt. Wilt u liever dat uw telefoon wordt opgehaald? Dan komen we graag naar u toe met onze eigen busje en mag u er ook in dat geval vanuit gaan dat we binnen 24 uur uw iPhone hebben gerepareerd. Dat geldt niet alleen voor de iPhone 5 scherm reparatie maar ook voor andere problemen aan uw smartphone zoals:

  • Een niet werkende camera,
  • Versleten drukknopjes aan de zijkant van de telefoon,
  • Een slecht functionerende microfoon,
  • En diverse andere vervelende mankementen.

Niet alleen kunnen we de producten van Apple repareren, ook allerlei andere smartphonemerken kunnen we voor u opknappen zoals modellen van Samsung, Nokia, Sony en LG.

Ook allerlei andere modellen kunnen we voor u opknappen

Het is belangrijk dat u snel een iPhone 5 scherm reparatie laat uitvoeren. Net als bij autoruiten kan een klein sterretje namelijk uitgroeien tot een enorme scheur. Als u bij 1 van de vestigingen langskomt, dan krijgt u van ons een kopje thee of koffie. Al binnen en halfuurtje is uw telefoon weer als nieuw. Naast de iPhone 5 scherm reparatie en het repareren van de meest uiteenlopende smartphones bestaat onze service tevens uit het repareren van tablets zoals de iPad. Maar ook laptops kunnen we aan een grondige inspectie onderwerpen. Wilt u graag dat uw telefoon wordt teruggezet naar de fabrieksinstellingen en wilt u dat het apparaatje er weer als nieuw uit komt te zien? Dan kunnen we ook de telefoon refurbishen. U vindt op onze website de standaardtarieven voor de meeste werkzaamheden. Maar bij uitzonderlijke omstandigheden kunt u het beste even een e-mail sturen of een locatie bellen. Vergeet u niet om onze website een beoordeling te geven? Dankzij uw feedback kunnen we onze services in de toekomst verbeteren!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn