Een goedkope fauteuil kopen doe je hier!

16 april 2020

Posted in Creatief en Decoratief

Bij a-meubel hebben ze een hele grote collectie betaalbare meubels. Ze hebben zes verschillende vestigingen, verdeeld over heel Nederland, maar ook een uitgebreide webshop. Daar kun je terecht voor een mooie fauteuil, een bankstel, een eettafel met stoelen en nog veel meer. Als je specifiek op zoek bent naar een fijne loungestoel, oftewel een fauteuil, dan ben je bij a-meubel aan het juiste adres. Je kunt desgewenst een van hun vestigingen bezoeken (onder andere in Nijmegen, Amsterdam of Delft) of gewoon vanuit huis hun webshop bezoeken. Van alle meubels die ze verkopen hebben ze hele goede foto’s vanuit diverse hoeken, inclusief een foto van dichtbij. Daardoor kun je dus goed inschatten hoe de kleur uitpakt en of het meubel bij jou in huis past. Wil je toch liever in een winkel je nieuwe fauteuil uitzoeken? Dan bezoek je gewoon een van de vestigingen. Maar of je bij a-meubel nu online winkelt of in een van hun fysieke winkels, ze kunnen je altijd helpen met het bezorgen van de zojuist gekochte meubels. Niet iedereen beschikt immers over een aanhangwagen of busje waarmee ze hun nieuwe meubels mee naar huis kunnen nemen. 

Een goedkope fauteuil met wieltjes 

Bij a-meubel hebben ze super veel keus als het gaat om bankstellen, tv-meubels en zelfs voor een mooie fauteuil. Ze hebben ze zowel met als zonder wieltjes. Die met wieltjes zijn geschikt om aan de eettafel te zetten. Je hoeft dan niet steeds over je mooie vloer heen te schuiven met de stoelen, ideaal! De meubels van a-meubel zijn altijd aantrekkelijk geprijsd. Dit komt doordat ze maar liefst zes vestigingen hebben en dus groot kunnen inkopen. Daardoor kun jij als klant profiteren van volumevoordeel. Je kunt bij a-meubel terecht voor hele goedkope:

  • Bankstellen en lounge stoelen zoals een fauteuil
  • Eettafels en bijpassende stoelen
  • Tv-meubels of wandmeubels
  • Salon- en bijzetttafels
  • Allerhande decoratie voor in huis

Doordat ze zo groot inkopen kunnen ze permanent korting bieden op meubels. Op vrijwel alle meubels krijg je minimaal 40% korting, maar vaak loopt dat zelfs op tot maar liefst 60%. Daarmee komen ze mensen tegemoet die niet zo’n grote portemonnee hebben, maar wel hun huis hip willen inrichten. a-meubel bewijst dat je ook met een klein budget een super sfeervolle ruimte kunt creëren. 

Huis inrichten met klein budget

Als je op zoek bent naar inspiratie voor het inrichten van je huis met een klein budget dan zit je bij a-meubel absoluut goed. In hun showrooms hebben ze allemaal ruimtes ingericht met hun betaalbare collectie meubels, en op zo’n manier gestyled dat het er echt super gezellig uitziet. a-meubel laat je zo zien hoe je hun meubels kunt combineren en hoe je met een combinatie van materialen een fijne sfeer neerzet. Een mooie, stoffen fauteuil gecombineerd met een gezellig kussen bijvoorbeeld, of een eettafel van hout met gestoffeerde stoelen. Wat voor meubel je ook zoekt, een bijzettafel, boekenkast of fauteuil, bij a-meubel verkopen ze het voor een klein prijsje. En met al die mooie sfeerkamers die ze in hun showroom hebben ingericht heb je genoeg inspiratie om je hele huis in één keer in te richten. En het mooie is, met die prijsjes die ze daar hanteren is het nog mogelijk ook! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn