Creer een stellingkast met de stellingen van L.P. Petersen

11 oktober 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Om de orde te bewaren in een magazijn heb je de nodige structuur nodig. Je moet de artikelen kunnen opslaan in de juiste stellingen. Het beste wat je dus kunt doen is een soort van stellingkast creëren. In deze kast kun je vervolgens al je spullen kwijt. Maar net als een echte kast, heeft ook een stellingkast natuurlijk laden. Hier kun je vervolgens weer bakken opzetten waar je de pullen in doet. Deze bakken kun je voorzien van labels, zodat alles makkelijk is te vinden. Al de hier bovengenoemde artikelen kun je bestellen bij L.P. Petersen. Hier kun je namelijk terecht voor verschillende soorten magazijnstellingen en accessoires. Met deze magazijnstellingen kun je dan een stellingkast maken. Qua magazijnstellingen kun je denken aan:

  • Legbordstellingen
  • Grootvakstellingen
  • Archiefstellingen

Elk van deze stellingen kun je in een magazijn plaatsen en uiteraard zijn de verschillende stellingen ook prima met elkaar te combineren. Dat betekent dat je dus genoeg ruimte hebt in je magazijn voor verschillende soorten artikelen. Zo kun je via een legbordstelling een stellingkast creëren voor de kleine tot middelgrote artikelen en de grootvakstelling kun je gebruiken voor de grotere en zwaardere artikelen. Mocht je echt grote artikelen hebben, dan kun je kiezen voor een palletstelling. Een palletstelling is ideaal voor de spullen die je op pallets stalt. De pallets kunnen met artikel en al op de palletstelling worden geplaatst. Je hebt dus tal van verschillende mogelijkheden. Mocht je een stellingkast in je magazijn willen plaatsen, dan heb je verschillende opties. Zo kun je kiezen voor gebruikte stellingen, maar je kunt ook kiezen voor nieuwe stellingen. Het is dus maar net wat jouw voorkeur heeft. De gebruikte stellingkast is uiteraard goedkoper, want deze is immers niet meer nieuw. Maar een gebruikte stellingkast heeft in principe geen nadelen. Een magazijnstalling is immers vaak gemaakt van metaal en als zodanig dus zeer robuust. Dus het kan zijn dat er wat krassen zichtbaar zijn en wellicht vind je hier en daar een deuk. Maar voor de rest is het zeker geen stelling die opeens door een krasje her en der minder functioneert. Het enige wat een magazijnstelling behoort te doen is het stallen van spullen. Zolang het dat doet, dan is er dus niets aan de hand en kun je prima gebruikte stellingen kopen. Maar het kan zijn dat je toch liever alles nieuw koopt en ook dan ben je bij L.P Petersen aan het juiste adres. Kijk voor meer informatie dan ook snel eens op de website van lppetersen.nl.

Bestel de juiste stellingkast via de site

Je kunt je bestelling aanvragen via de website. Afhankelijk van wat je nodig hebt, is het ook een idee om een Creer een stellingkast met de stellingen van L.P. Petersenofferte aan te vragen. Als je bijvoorbeeld een volledig magazijn wilt voorzien van magazijnstellingen, dan is het zeker fijn om van te voren te weten waar je financieel gezien aan toe bent. Een offerte kun je ook gewoon vrijblijvend via de site opvragen.

Neem contact op met L.P. Petersen

Als je verder nog vragen hebt of meer informatie op wil vragen, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn