Arriveer op tijd voor je vlucht met een Schiphol taxi

12 oktober 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Er zijn weinig dingen die vervelender zijn dan het missen van je vlucht. Natuurlijk is het niet het einde van de wereld en er zijn zeker ergere dingen. Maar dat soort relativeringen helpen je niet als je op het vliegveld komt en ontdekt dat je de vlucht niet meer kunt halen. Daarom is het dus beter om gewoon op tijd te komen. En daarvoor kun je dan weer het beste vertrouwen op een Schiphol taxi van schipholtaxi.com. Deze kan je immers altijd op tijd naar het vliegveld brengen. Als je zelf met de auto gaat, dan moet je dus een goede inschatting kunnen maken van hoe lang je onderweg zult zijn. Als je vaker naar Schiphol rijdt met de auto, dan is dat niet zo’n groot probleem. Als je ook weet hoe lang het duurt wanneer het spits is, dan kom je al een heel eind. Verder kun je ook ruim van te voren vertrekken, zodat je geen risico’s neemt. Maar dat moet allemaal met net kunnen. Je moet bijvoorbeeld wel over een auto en rijbewijs beschikken, anders kom je niet zo ver. Verder is het reizen met je eigen auto niet zonder nadelen. Zo moet je dus zelf door het drukke verkeer heen rijden voor je op het vliegveld arriveert. Eenmaal daar moet je de auto dus ook parkeren en dat kost geld. Verder is het niet zo dat je de auto netjes voor de ingang van Schiphol kan parkeren. Je moet dus vanaf de parkeerplek nogal een eindje wandelen. Dat is op zich niet zo erg, maar wel vervelend als je met veel bagage reist. En als je aan de late kant bent, dan is het helemaal vervelend, want dan moet je met bagage en al nog rennen ook. Dus als je liever geen risico’s neemt, geen auto hebt of gewoon ontspannen wilt reizen, neem dan een Schiphol taxi. Je zou ook een trein kunnen overwegen, maar ook dat is niet zonder risico’s. Een trein rijdt vaak prima op tijd, maar het komt ook vaak genoeg voor dat er een storing is of dat een trein zomaar een paar minuten stil staat. Een paar minuten is vaak al genoeg om je aansluiting te missen. En in de winter is het helemaal oppassen, want een vlokje sneeuw en het hele treinverkeer ligt in 1 keer plat. Dus met een Schiphol taxi neem je gewoon de minste risico’s en als je een beetje op tijd vertrekt, kan er in principe weinig misgaan. Dus als je binnenkort moet vliegen vanaf Schiphol, denk dan aan de Schiphol taxi van schipholtaxi.com. 

Bestel je Schiphol taxi via schipholtaxi.com

Als je een taxi wilt reserveren, dan kun je dat direct regelen via de website van schipholtaxi.com. De Schiphol taxi is ideaal als je nabij Schiphol woont. Zo kun je direct instappen vanuit: 

  • Amsterdam Centraal
  • Amsterdam Zuid
  • Amsterdam Noord

Je betaalt dan voor de taxi een paar tientjes, maar je hoeft je auto dan dus niet te parkeren. 

Profiteer van jarenlange ervaring

Omdat deze Schiphol taxi jaren aan ervaring heeft opgebouwd, weten de chauffeurs dus ook heel goed wat ze onderweg kunnen verwachten en hoe ze jou dus het snelste naar het vliegveld moeten brengen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn