Zoekt u een vacature voor een advocaat?

8 februari 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Toen ik afgestudeerd was, moest ik op zoek naar een baan. Ik kan u zeggen dat dat niet eenvoudig was omdat ik niet de enige was die op zoek was naar een baan. De concurrentie was daarom groot en ik moest op zoek naar een goede vacature voor een advocaat. Ik was namelijk met goede cijfers afgestudeerd dus het moest mogelijk zijn om ergens een goede baan te kunnen vinden. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een mooie vacature voor een advocaat kon vinden en toen raakte ik al heel snel teleurgesteld. Het is namelijk zo dat wanneer je op zoek gaat naar een vacature voor een advocaat, je heel veel sites vindt waar je alleen maar een oude vacature voor een advocaat kunt vinden. Ik snap niet waarom mensen een dergelijke vacature voor een advocaat gewoon op de site laten staan want dit is heel vervelen. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om een vacature voor een advocaat te vinden op een site die niet alleen maar verlopen vacatures aanbood. Ik heb toen lang moeten zoeken, maar gelukkig werd mijn zoektocht beloond. Ik heb namelijk de site van tplegal.nl gevonden. Ik heb toen allereerst gekeken of ik hier een actuele vacature voor een advocaat kon vinden en dat bleek het geval te zijn. Omdat ik goed wilde weten met welk bedrijf ik misschien in zee zou gaan, heb ik eerst meer informatie over T&P Legal opgezocht. Ik wilde namelijk graag weten wat voor vlees ik in de kuip had. Als je dan gaat zoeken naar informatie over tplegal.nl, dan merk je al snel dat dit bedrijf een heel goede reputatie heeft. Dat is natuurlijk precies wat je hoopt wanneer je misschien bij een bedrijf wilt solliciteren. Ik ben daarom ook blij dat ik deze site gevonden heb en ik heb daarom ook niet lang gewacht met het reageren op een vacature voor een advocaat. Ik wist niet zeker of ik in aanmerking zou komen, maar ik dacht wie niet waagt, die wint het ook niet. Ik heb daarom een keurige brief opgesteld, al zeg ik het zelf, en deze heb ik toen verstuurd. 

Ik heb op deze vacature voor een advocaat gereageerd               

Ik had mijn reactie op de vacature voor een advocaat nog niet verstuurd, of ik kreeg al te horen dat ik van harte welkom was om een keer op gesprek te komen. Kennelijk had mijn CV indruk gemaakt en ik ben daarom blij dat ik deze pagina gevonden heb. Mocht u ook een goede vacature voor een advocaat zoeken, dan kan ik u aanraden om ook een keer naar tplegal.nl te surfen. Daar kunt mooie buitenkansjes vinden. 

Bekijk de site zelf ook een keer

Als u ook graag aan de slag wilt in de juridische sector, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van tplegal.nl te surfen 
  • Te bekijken welke vacatures u hier momenteel kunt vinden 
  • Een reactie in te sturen op een van deze vacatures 

Ik kan u deze site sterk aanbevelen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn