Zoekt u een mooie koelwerkbank?

5 november 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bij ons in het restaurant hebben wij het afgelopen jaar veel meer ingezet op bezorging van maaltijden. Wij mogen namelijk niet veel mensen meer in onze gelegenheid ontvangen en onlangs is alles weer op slot gegaan waardoor wij moesten kijken wat wij nog wel konden doen. Wij hebben toen besloten om op bezorging in te zetten, maar dit vroeg wel van ons dat wij onze keuken een beetje zouden aanpassen. Deze moest namelijk geschikt worden gemaakt voor meer mensen op hetzelfde moment. Wij hebben daarom gekeken wat wij nodig hadden en wij hebben toen besloten om een koelwerkbank aan te schaffen. Wij hadden al een koelwerkbank maar het zou beter zijn om nog een koelwerkbank te kopen zodat wij optimaal in de keuken aan de slag konden gaan. Wij hebben toen gekeken waar wij een goede koelwerkbank konden vinden want de koelwerkbank die wij reeds hadden, zat bij het restaurant in toen wij dit pand kochten. Wij wilden graag net zo’n goede koelwerkbank kopen en wij hebben daarom goed onderzoek gedaan om te bekijken waar wij het beste onze tweede koelwerkbank konden kopen. Wij hebben toen gemerkt dat wij het beste even naar de site van gooshoreca.nl konden gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden voor mensen die graag een goede koelwerkbank willen kopen en ik ben daarom met veel plezier door het aanbod van deze site gaan bladeren. Ik kan u zeggen dat ik onder de indruk was van de mogelijkheden die men hier allemaal aanbiedt. Deze mensen hebben echt heel veel mooie apparatuur beschikbaar voor horecazaken en wij hebben daarom met veel genoegen door het aanbod gebladerd. Wij hebben toen een hee mooie koelwerkbank voorbij zien komen en ik kan u daarom aanraden om een keer naar de site van dit bedrijf te gaan wanneer u ook graag een koelwerkbank wilt kopen. U zult merken dat deze mensen u er een kunnen leveren die van zeer hoge kwaliteit is en dat terwijl u voor deze koelwerkbank helemaal niet veel hoeft te betalen. 

Onze koelwerkbank bevalt heel erg goed

Wij hebben onze koelwerkbank besteld via deze site en wij hebben gemerkt dat deze al heel snel geleverd kon worden. Inmiddels hebben wij het ding bij ons in de keuken staan en wij zijn heel blij dat wij voor deze koelwerkbank gekozen hebben. Wij kunnen nu met meer mensen in de keuken werken en wij merken ook dat wij echt een goede aankoop hebben gedaan door deze koelwerkbank te kopen. Mocht u daarom ook meer werkruimte in uw keuken willen hebben, dan kunt u altijd even kijken wat de mensen van gooshoreca.nl voor u zouden kunnen betekenen. 

Wilt u het aanbod ook een keer bekijken? 

Mocht u het aanbod ook een keer willen bekijken, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site gooshoreca.nl surfen 
  • Bekijken wat deze mensen u allemaal te bieden hebben 
  • Een bestelling doorgeven zodat u uw materialen snel in gebruik kunt nemen 

Ik hoop dat u hier goede zaken kunt doen. Wij gaan deze site zeker onthouden voor wanneer wij weer eens goede apparatuur nodig hebben voor ons restaurant.                         

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn