Zoekt u een leverancier van europallets?

27 maart 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

In de loop der jaren hebben wij als verhuisbedrijf steeds vaker de vraag gekregen of wij ook ingeschakeld konden worden als transportbedrijf. Wij werden namelijk vaak door bedrijven benaderd die graag goederen van A naar B wilden laten vervoeren door ons bedrijf. Wij hebben toen gekeken wat wij konden doen om aan deze vraag tegemoet te komen en wij hebben toen besloten dat het goed zou zijn om te zorgen dat wij met de juiste materialen konden gaan werken. Wij hebben toen gezien dat wij het beste met europallets konden gaan werken. Onze klanten zouden dan deze europallets vol kunnen laden en dan zouden wij deze europallets meteen in de wagens kunnen laden. De vraag was echter even waar wij voor een goede prijs europallets konden kopen. Wij wilden namelijk niet een enorme investering hoeven te maken want wij stonden nog aan het begin van deze nieuwe tak van sport dus wij wilden niet meteen een zware hypotheek afsluiten. Wij hebben daarom even gekeken naar de mogelijkheden die er waren om goede europallets te vinden en wij hebben toen de mensen van palletspoed.nl gevonden. Deze mensen doen er alles aan om te zorgen dat je goede europallets geleverd kunt krijgen. Dat hadden wij ook al snel in de gaten toen wij de site van deze mensen even gingen bekijken. Wij hebben gezien dat wij hier europallets konden kopen voor een heel goede prijs. Wat bovendien ook heel prettig was om te merken, was dat wij deze europallets ook al op heel korte termijn geleverd konden krijgen. Ook daarmee vormde dit bedrijf een grote uitzondering op andere bedrijven. Daar moesten wij namelijk vaak heel lang wachten op onze europallets en dat terwijl wij er soms wel tot twee keer zoveel voor moesten betalen. Wij hebben daarom ook geen seconde hoeven nadenken over de vraag of wij onze europallets wilden bestellen via palletspoed.nl of niet. Hier konden wij een heel goede deal sluiten dus wij wilden graag met deze mensen in zee gaan. 

Deze europallets gaan heel lang mee

Een van de redenen dat wij graag met europallets wilden gaan werken, was omdat wij graag lang met onze pallets wilden kunnen doen. Wij hebben ook even overwogen om met heel goedkope pallets te gaan werken, maar dat zou alleen maar meer kosten opleveren. Vandaar dat wij blij zijn dat wij de mensen van palletspoed.nl gevonden hebben want zij konden ons aan heel goede europallets helpen. 

Heeft u ook snel pallets nodig?                                       

Als u ook op korte termijn pallets nodig heeft, dan raad ik u aan om:

  • Even naar palletspoed.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een bestelling te plaatsen via deze site zodat u uw pallets al heel snel in gebruik kunt nemen. 

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf gevonden hebben want wij konden hier goede pallets kopen en deze werden ook nog eens heel snel geleverd. Wij gaan hier dan ook zeker vaker bestellingen plaatsen want ergens anders vindt je niet zoveel kwaliteit voor zo’n lage prijs.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn