Wat voor slingers hang jij op?

6 december 2020

Posted in Creatief en Decoratief

Een feestje wordt pas echt een feest als er slingers opgehangen zijn! Er zijn veel momenten in het leven waarop je iets te vieren hebt. Verjaardagen, jubilea, geboortes, huwelijken en nog heel veel meer. Sommige van deze feesten zul je thuis vieren, andere op locatie. Wat de feestlocatie echter ook is, het wordt pas echt feestelijk als er slingers hangen! Met behulp van de nodige decoratie tover je zelfs de saaiste ruimte nog om tot een feestzaal. 

Heel veel keus in slingers

In het verleden had je niet zo heel veel keus als je op zoek was naar leuke decoratiematerialen voor een feest. Je kon kiezen uit een paar verschillende soorten ballonnen en wat slingers betreft, had je vaak alleen de keus uit effen gekleurde vlaggetjeslijnen. Je kon dan wel kiezen voor een papieren variant of voor een gemaakt van plastic, maar daar hield het wat betreft keuzes eigenlijk ook wel mee op. Gelukkig is dit de laatste jaren sterk veranderd en je hebt nu dan ook de keus uit heel veel verschillende varianten. Zo zijn de standaard vlaggetjeslijnen nu bijvoorbeeld in heel veel verschillende kleurvarianten verkrijgbaar. Je kunt dan denken aan de standaard multicolor, maar ook aan goud, zilver, zwart en eigenlijk alle kleuren die je in de regenboog kunt vinden. Dat geeft jou al heel veel meer keus. Maar naast de standaard vlaggetjeslijnen kun je nu uit heel veel andere soorten slingers kiezen. Denk dan aan:

  • letterbanners
  • vlaggetjes met een print
  • swirl
  • confettislingers
  • lijnen met tassel

Door deze grote verscheidenheid aan vormen, is er echt voor ieder wat wils te krijgen, wat jouw smaak ook is en waar jouw voorkeur wat betreft kleur ook naar uitgaat. Zoek je een roze vlaggetjeslijn voor een babyshower? Of een leuke letterbanner met als tekst: team bride? Dit en nog heel veel meer andere soorten slingers vind je bij slingershop.nl.

Persoonlijke slinger

Bij slingershop.nl vind je standaard al heel veel verschillende soorten slingers in het assortiment. Maar daarnaast bieden ze jou ook nog de mogelijkheid om een exemplaar helemaal naar eigen wens te maken. Vooral voor een letterslinger is dit een erg leuk idee. Is een van de kinderen jarig? Dan kun je bijvoorbeeld een letterslinger laten maken waarin de naam en de leeftijd van jouw kind verwerkt is! Of laat een exemplaar op maat maken voor iemand die na lange tijd weer uit het ziekenhuis komt, om maar een voorbeeld te noemen. Zo heb je bij deze winkel dus echt heel veel mogelijkheden als het aankomt op slingers. Naast variatie in kleur en vorm en de mogelijkheden met teksten, biedt deze winkel ook veel mogelijkheden als het aankomt op formaat. Zowel wat betreft de lengte van de lijn, als wat betreft de grootte van de vlaggetjes. Heb je een grote zaal te versieren, dan is een XL vlaggetjeslijn een goede keus, dan vallen ze tenminste goed op! Ook een lange lengte van de lijn is dan handig, bijvoorbeeld twintig meter, terwijl dit voor een woonkamer vaak veel te lang is. slingershop.nl biedt jou ruime keus in verschillende soorten slingers, zodat je altijd zult slagen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn