Visitekaartjes

5 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Het maken van visitekaartjes is een van de eerste dingen waar ondernemers actie op ondernemen. Voor nieuwe medewerkers of bij het starten van een eigen bedrijf. Maar ook voor particulieren kan een visitekaartje handig zijn. Je deelt het makkelijk uit of je laat het ergens achter. Steeds meer mensen beginnen een eigen onderneming, klein of groot. In dat geval is een visitekaartje ook nuttig als promotiemateriaal. Daarom is het belangrijk dat er veel zorg en aandacht wordt besteed aan de vormgeving ervan. Te beginnen met het vinden van een drukkerij als Drukwerkdeal. Via de website Drukwerkdeal.nl kan iedereen de visitekaartjes maken en ontwerpen. Zo krijgt iedere klant de mogelijkheid er zo’n persoonlijk mogelijke draai aan te geven. Niets is zo leuk om je eigen ontworpen visitekaartje te overhandigen. Mocht je dit willen, dan gebruik je de online ontwerptool op Drukwerkdeal.nl om daarin de vormgeving van jouw visitekaartje samen te stellen. Uiteraard is het ook mogelijk een ontwerpbestand aan te leveren met jouw bestelling. Vervolgens ga jij verder met de selectie van de verdere opties voor visitekaartjes maken. Heb je geen tijd om dit allemaal uit te zoeken, dan heeft Drukwerkdeal altijd een aantal aanbevolen samenstellingen. Wanneer deze selectie geschikt is, dan heb jij binnen een paar minuten jouw bestelling doorgegeven.

Basic en Premium visitekaartjes maken

Wanneer je nog niet veel te besteden hebt voor visitekaartjes maken, dan moet je het met beperkte mogelijkheden doen. Het belangrijkste is dat alle informatie erop afgedrukt is. Jouw naam, telefoonnummer, e-mailadres en eventueel de website. Met deze informatie kunnen jouw relaties al alle kanten op. Wanneer je jouw bestelling gaat doorgeven aan Drukwerkdeal.nl dan wil je visitekaartjes maken die wel representatief over gaan komen. De uitstraling moet passen bij jouw organisatie en jou als persoon. Voor de een volstaat een basic visitekaartje en de andere wilt een meer bewerkte uitvoering met glans en kwalitatiever papier. Hiervoor heeft Drukwerkdeal de volgende opties:

  • Basic visitekaartje: voordelige uitvoering, stevig papier, dubbelzijdige bedrukking.
  • Premium glans visitekaartje: geschikt voor afbeeldingen en kleuren, dubbelzijdige bedrukking inclusief glanslaminaat en papier van zwaardere kwaliteit.
  • Premium mat visitekaartje: een luxe uitstraling maar met een zachte textuur. Matte afwerking door het matlaminaat. Dubbelzijdige bedrukking op papier van zware kwaliteit.

Dit zijn allemaal modellen die door Drukwerkdeal ingesteld zijn. Het enige wat je nog hoeft te selecteren is het staande of liggende ontwerp. Zodra je dit hebt gekozen, dan word je doorverwezen naar de oplages en het bedrag dat hierbij hoort.

Kleine en grote oplages

Het wilt nogal een beslissing zijn om het aantal stuks te bestellen. Ook hierbij weet Drukwerkdeal je te adviseren. Voor jezelf moet je als eerste bepalen, hoeveel je nodig gaat hebben en of je misschien al snel een ander ontwerp wilt laten maken. Het is namelijk voor te stellen dat je snel een aantal representatieve visitekaartjes wilt hebben. In dat geval bestel je 50 stuks. Deze worden dan in full color digitaal bedrukt. Het is een goedkopere en snellere manier voor visitekaartjes maken. Staat jouw visitekaartje al vast en heb je er zeker weten een groot aantal van nodig. Dan kies je voor de full color offset visitekaartjes maken van minimaal 500 stuks. Offset wordt vaak gebruikt bij grote hoeveelheden. Het beeld wordt via een drukvorm, rubberdoek en drukplaten op het doek aangebracht. Vervolgens laat je visitekaartjes maken met een luxe afwerking als glans- of matlaminaat. Naast dat het een mooie afwerking geeft, beschermt het ook de inkt. De bedrukking wordt niet snel aangetast en de inkt gaat niet snel afgeven. Bekijk op Drukwerkdeal.nl naar de verschillende mogelijkheden of ga zelf aan de slag met de ontwerptool en het bestelmenu voor de visitekaartjes maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn