Vind jouw droombaan met de vacature fiscalist

25 februari 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ben jij gespecialiseerd in fiscaliteit of heb je echt de kenmerken om van een vacature fiscalist jouw droombaan te maken? Dan raden we je aan om hiervoor een kijkje te nemen op de website van Profilink. Het vinden van een goede vacature fiscalist lijkt misschien moeilijk. Als jij je gespecialiseerd hebt in dit gebied en je bent op zoek naar een (nieuwe) baan, dan kan het soms wel lijken alsof er helemaal geen enkele vacature fiscalist is. Maar dat is natuurlijk niet het geval. Je moet gewoon weten waar je hiervoor moet kijken. En dat weten ze bij het wervings- en selectiebureau Profilink zeker!

  • Accountancy
  • Fiscaliteit

Bij Profilink hebben ze zich gespecialiseerd in de twee vakgebieden die je hierboven ziet. Veel mensen zijn in de veronderstelling dat een accountant en een fiscalist precies hetzelfde doen, maar dit is zeker niet het geval. Het is dus wel degelijk belangrijk dat je goed weet wat hier precies het verschil tussen is, anders ben je zomaar op zoek naar de verkeerde vacature fiscalist. Waar een accountant vaak verschillende taken uitvoert en daarin ook de eindverantwoordelijkheid heeft, is het binnen een vacature fiscalist juist belangrijk dat je gevraagd en ongevraagd advies kunt geven. Je moet de klant kunnen aanvoelen en inschatten wat zij nu precies nodig hebben. Dit soort dingen zul je dan ook altijd terug zien in een vacature fiscalist.

Reageren op een vacature fiscalist

Ben jij op zoek naar een vacature fiscalist? Dan is het je inmiddels vast wel duidelijk dat je hiervoor het beste naar de website van het bedrijf Profilink kunt komen. Hier ga je geheid de juiste vacature fiscalist voor jou vinden. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan kun je hierover het beste contact opnemen met een van de medewerkers. Zij staan je graag te woord. Het is uiteraard belangrijk dat je weet waar je naar op zoek bent op het gebied van een vacature fiscalist. En zorg er ook voor dat je CV en je motivatiebrief dik in orde zijn. Het zal je verbazen hoeveel mensen hier eigenlijk niet genoeg tijd in stoppen en zo dus nooit voor een gesprek uitgenodigd worden. Zorg er dus voor dat dit allemaal goed in elkaar zit. Met je CV en motivatiebrief wil je eigenlijk maar een doel bereiken: je wilt je interesse in de vacature fiscalist laten blijken en uitgenodigd worden voor een gesprek.

Het plaatsen van een vacature

Ben jij niet een werknemer die op zoek is naar een vacature specialist, maar wil je juist als werkgever een vacature plaatsen? Dan kunnen we je echt aanraden om dit via de website van Profilink te doen. Je wordt hier uiteraard heel serieus genomen en voor je het weet heb jij de juiste kandidaat gevonden. Als werkgever kan het soms lastig zijn om de juiste kandidaat voor jouw vacature te vinden en dan kan het wel zo fijn zijn om hier wat hulp bij te krijgen. Dit is dan ook precies wat ze voor je zullen doen bij Profilink. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer bedrijven zijn die op zoek zijn naar een geschikte kandidaat binnen deze specialisatie naar dit bedrijf toekomen voor de specialistische hulp die ze hier aanbieden. Van een uitgebreid intakegesprek tot het aanwijzen van de juiste kandidaat of kandidaten, ze kunnen je hier op een uitstekende manier helpen bij het invullen van jouw vacature. Wil je hier graag wat meer informatie over? Dan raden we je aan om hierover contact op te nemen met de medewerkers van dit bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn