Veelzijdige raamdecoratie: duo rolgordijnen kopen

19 maart 2017

Posted in Woning en Tuin

Bent u zich aan het oriënteren op het gebied van raamdecoratie, omdat u op zoek bent naar een goede manier om de lichtinval in uw huis te reguleren? Dan kan dit artikel u nieuwe ideeën opleveren. Hierin bespreken we namelijk de voordelen van een bijzonder soort gordijnen, waarbij u veel speelruimte hebt om de lichtinval naar uw hand te zetten. Het gaat hier om zogenaamde duo rolgordijnen. Deze verenigen de voordelen van jaloezieën en rolgordijnen en zich en hebben bovendien ook een belangrijke esthetische functie. Duo rolgordijnen zijn namelijk niet alleen heel handig in het gebruik en heel precies in te stellen, maar ze geven uw woning ook een strakke en moderne look. Voordat we de voordelen van duo rolgordijnen verder kunnen bespreken, is het echter handig om nader toe te lichten waar we het eigenlijk over hebben. Duo rolgordijnen staan namelijk ook onder andere namen bekend, zoals zebra gordijnen en roljaloezieën. Net als zebrapaden bestaan ze uit verschillende banen, maar in plaats van wit en zwart, zijn ze ondoorzichtig en transparant. De kleuren kunt u zelf kiezen. Enkele veel voorkomende kleuren voor duo rolgordijnen zijn wit, ivoor, grijs en zwart. Net als jaloezieën kunt u de banen zo instellen dat de lichtinval precies is zoals u deze graag hebben wilt, maar ze bestaan uit polyester in plaats van metaal, wat ze een zachter en huiselijker effect teweeg doet brengen. Net als jaloezieën en rolgordijnen nemen ze echter weinig plaats in, omdat ze alleen het raam bedekken en niet de ruimte eromheen. Net als reguliere rolgordijnen zijn ze ook verkrijgbaar in verduisterend materiaal. Deze handige rolgordijnen zijn dus ideaal als u al het licht buiten wilt sluiten als u slaapt, maar toch een mooie, verdeelde lichtinval wilt als u wakker bent. Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse standaardmaten. Ook bestaat de mogelijkheid om duo rolgordijnen op maat te laten maken en op te laten hangen door experts. Dit is een goede manier om een mooi afgewerkt eindresultaat te bereiken, zonder dat het uzelf veel moeite hoeft te kosten. Wilt u meer weten over de vele voordelen van duo rolgordijnen? Kijkt u dan eens op de website www.gordijnen.nl. Dit is een specialist op het gebied van raambekleding, die ook duo rolgordijnen aanbiedt. Wilt u liever eerst wat meer informatie over de voordelen van deze webwinkel zelf? Leest u dan verder in dit artikel. In de volgende paragraaf hebben wij deze namelijk overzichtelijk voor u op een rijtje gezet!

Online duo rolgordijnen kopen – de voordelen op een rijtje gezet

Als u wel graag nieuwe rolgordijnen wilt, maar een broertje dood heeft aan allerlei winkels aflopen, op zoek gaan naar winkelmedewerkers die u kunnen adviseren en wachten bij de kassa, is online duo rolgordijnen kopen de ideale oplossing voor u. Een groot voordeel van het aanschaffen van nieuwe gordijnen bij www.gordijnen.nl, zijn de gunstige voorwaarden die deze webwinkel hanteert. Hieronder hebben we deze voor u op een rijtje gezet.

  • Scherpe prijzen
  • Goede kwaliteit
  • Ruim assortiment
  • Snelle verzending
  • Goede klantenservice
  • Veilig en eenvoudig online betalen

Zet het licht naar uw hand

Daglicht kan heel welkom zijn, maar soms wilt u ook wel even zonder. Ook als u ‘s nachts moeite hebt met slapen omdat er zoveel licht van de straatlantaarns naar binnen schijnt, is het de moeite waard om te investeren in goede raambekleding. Bezoekt u snel de website www.gordijnen.nl, waar u mag rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, een ruim assortiment en snelle, adequate service.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn