UV kleding van stoerekindjes.nl

3 augustus 2018

Posted in Kinderen en Speelgoed

We weten het allemaal wel; de zon is fel en schadelijk. Tussen twaalf en drie moet je zorgen dat je voor extra bescherming zorgt. Eigenlijk is het zelfs beter om er voor te zorgen dat je tijdens deze heetste uren van de dag niet in de zon gaat zitten maar de schaduw opzoekt. Volop in de zon zitten in die tijd, is een slecht idee, zeker voor je kindje. UV kleding dragen is belangrijk als je kindje in de zon in het zwembad of in het badje in de tuin wilt spelen. Je kindje moet altijd goed beschermd worden en dat doe je door een combinatie van de juiste UV kleding en goed smeren met de juiste zonnecrème. Ik ben zelf moeder van twee kleine kinderen. Ik ben me bewust van het belang van goed smeren en goede bescherming tegen de zon in het algemeen. Mijn eigen moeder is inmiddels bijna tachtig en die heeft al wat onzuivere plekjes weg moeten laten snijden in haar hals; het resultaat van blootstelling aan de felle zon en slechte bescherming door de jaren heen. Je moet je kinderen en jezelf dan ook altijd goed tegen de zon beschermen en niet zonder crème de deur uit gaan. In de zomer als het waterpret voor de deur staat is het echter extra opletten geblazen en daarom ben ik zo ongelofelijk blij met de UV kleding van Stoere Kindjes UV zwemkleding waar je alles kun kopen wat je nodig hebt om je kinderen optimaal tegen de zon te beschermen. Kijk eens op stoerekindjes.nl:

  • Voor de beste en hipste UV kleding voor kinderen en ouders;
  • Voor een grote online webwinkel met een persoonlijke service;
  • Voor een leuk aanbod kleding voor een betaalbare prijs.

UV kleding; goed beschermd de zomer door

Je wilt niet dat je kindje verbrand. Mij is dat een keertje overkomen. Ik had een flinke laag zonnebrand gesmeerd voordat mijn kleine naar buiten ging maar het was een van de eerste zomerse dagen en ik had de eerste fles zonnebrand gepakt die ik onderin de la van mijn badkamer tegenkwam. Niet een al te goed idee, want de houdbaarheidsdatum was verstreken. Had ik toen de juiste UV kleding gehad, dan was het niet zo misgegaan. Uiteindelijk viel het mee, maar het huidje was behoorlijk rood en ik vond het zo sneu dat ze er last van had. Zeker voor de kleinste is UV kleding een must. Ik werd attent gemaakt op de kleding van StoereKindjes.nl en de mogelijkheden van UV kleding door een goede vriend die zelf ook kinderen heeft en voor UV kleding altijd winkelt bij Stoere Kindjes. Hij wist me te vertellen dat er veel beschermende kleding te koop is en dat het aanbod van Stoere kindjes aan UV kleding super hip en leuk is; UV kleding die je kinderen zelf ook heel erg graag dragen. Dat was voor mij de doorslag, want mijn beeld was toch dat UV kleding doorgaans voor praktisch en niet in de eerste plaats leuk was om te zien. Nou, niet bij Stoere Kindjes!

Online winkelen; makkelijk en snel

Ik vind de webshop van Stoere Kindjes super prettig om te winkelen. Je vindt er makkelijk je weg en ik maak gebruik van de zoekfilters om mijn vraag te specificeren. Het scheelt me altijd een hoop tijd en de producten die je besteld worden de volgende dag al geleverd als voor acht uur besteld. Ik kan deze webshop dan ook aan iedere ouder aanraden die zijn kind goed wil beschermen tegen de zon.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn