U zoekt een opslagruimte in Amersfoort?

11 november 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Onlangs zijn mijn gezin en ik verhuisd naar een nieuwe woning, waar we inmiddels al een paar maanden met veel plezier wonen. Echter, onze oude woning was al verkocht voordat de nieuwe klaar was en dus moesten we enkele maanden in een tijdelijk appartement wonen. Dit was zeker niet gelukt zonder de opslagruimte in Amersfoort van easybox Self Storage. Eigenlijk hadden we nog nooit van dit soort opslagboxen gehoord, maar toen we een vriend vertelden dat we niet wisten waar we tijdelijk met al onze meubels naartoe moesten wees hij ons op de mogelijkheden bij easybox. Dit bedrijf heeft meerdere terreinen, waarop opslagboxen staan in diverse formaten. Deze starten al bij een XXS box, welke het formaat heeft van 1,5 m2. Dit is natuurlijk veel te klein als je net als wij ook diverse meubels moet opslaan, maar voor sommige mensen kan het genoeg zijn. Als je bijvoorbeeld de zolder hebt opgeruimd en je wilt een stuk of 20 verhuisdozen opslaan met spullen die je bijna nooit gebruikt, dan is de XXS opslagruimte in Amersfoort daar perfect voor. Wij zijn zelf voor de variant in Medium formaat gegaan. Deze staat gelijk aan de ruimte voor ongeveer 180 verhuisdozen. We konden er ons grote bankstel in kwijt, de eettafel, stoelen en heel veel kleinmeubelen en wat dozen. Aangezien er in ons tijdelijke appartement al meubels stonden konden we helaas niet anders dan deze opslagruimte in Amersfoort in dat formaat te huren. We konden immers nergens anders met onze meubels heen. 

Opslagruimte in Amersfoort of Amsterdam

easybox biedt al deze formaten opslagruimtes aan in diverse steden. Zo hebben ze bedrijventerreinen met loodsen en boxen in onder andere:

  • Breda
  • Hoofddorp
  • Ridderkerk
  • Zeist
  • Leiden

En nog veel meer andere steden. Het maakt eigenlijk niet uit waar in Nederland je woont, want er zit altijd wel ergens een easybox terrein in de buurt waar je een box kunt huren. Dus of je nu een opslagruimte in Amersfoort zoekt zoals wij, of in de buurt van een andere stad in Nederland, een easybox ruimte is altijd in de buurt om je spullen in op te slaan.

Het voordeel van een opslagruimte huren

Je kunt natuurlijk proberen spullen te verkopen die je niet meer gebruikt, maar als je erg gehecht bent aan je meubels wil je dat natuurlijk niet. In ons geval wisten we natuurlijk dat we alles enkele maanden later weer nodig zouden hebben en daarom wilden we niets verkopen. Onze meubels tijdelijk opslaan in de opslagruimte in Amersfoort was eigenlijk de enige optie. Maar ook als je spullen nooit meer gaat gebruiken wil je ze soms niet weggooien. Misschien hangt er een emotionele waarde of herinnering aan, of hoop je dat je kinderen ze ooit nog willen gebruiken. Ook in dat geval is een opslagbox huren een goede optie. En bij easybox is dit helemaal niet zo duur. Dit komt vooral doordat ze ook al hele kleine boxen aanbieden, waar je gemakkelijk een stuk of 20 verhuisdozen in kwijt kunt. De prijs die je daarvoor betaalt is het zeker waard om deze spullen waar een emotionele lading aan hangt te kunnen bewaren. En het gemak dat dat met zich meebrengt is ook groot, want eindelijk is je zolder opgeruimd en leeg, en dat is ook wat waard, niet? En in de opslagruimte in Amersfoort of een van de andere steden waar easybox zit, staan je spullen droog en veilig opgeslagen, voor zolang jij dat wilt. Ideaal toch?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn