Schoonmaakbedrijf in Leiden voor bar

11 oktober 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ik heb al ruim vijftien jaar mijn eigen bar in Leiden. Leiden is een erg leuke stad, waar het vaak druk is in de avonden. Het is een goede plaats om een bar te hebben, want de kroegen worden hier meer bezocht dan in veel andere steden. Er zijn hier veel studenten en studenten drinken vaak meer en bezoeken regelmatig een café, of bar. Omdat het een echte studentenstad is, zijn er ook meer restaurants, cafés en bars dan in veel andere steden en de concurrentie is groot. Het is soms lastig om je bar vol te krijgen. Ik organiseer daarom veel avonden met bandjes, proeverijen, of quizzen. De ene avond is het een stuk drukker dan een andere avond en soms lijkt het ook geluk. Ik heb avonden waarvan ik weinig verwacht en dan is het tot laat vol, of ik verwacht veel en dan komt niemand opdagen. Wanneer het erg druk was op een avond, dan is er ook veel schoon te maken. We doen dit altijd voordat we de dag afsluiten. Na een drukke avond kan het hier flink stinken en dan kan je beter direct schoonmaken. Bijna alles maken we zelf schoon, dat doet het personeel, maar er zijn dingen die we niet zelf doen. De ramen buiten laten we namelijk door een schoonmaakbedrijf doen. Beneden kunnen we zelf schoonmaken, maar de bovenste verdieping besteden we uit. Een ander bedrijf kan dat veel beter en dat is ook nog veiliger. Balans is ons schoonmaakbedrijf in Leiden dat ons hierbij helpt. Vaak laten we dit schoonmaakbedrijf in Leiden elke maand langskomen. Alleen als we zien dat het onverwacht vies is geworden, dan schakelen we ze vaker in.      

Een schoonmaakbedrijf in Leiden om graffiti te verwijderen

Laatst zag een van de medewerkers dat wij graffiti op de muur hadden. Waarschijnlijk was het van de nacht ervoor, want het was mij nog niet opgevallen. Graffiti is niet iets wat je gemakkelijk zelf schoon kan maken. Daarom was ik op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Leiden dat hiermee kon helpen. Toevallig was het dezelfde dag dat de glazenwassers van Balans langskwamen. Ze vertelden me dat hun schoonmaakbedrijf in Leiden ook graffiti kan schoonmaken. Ik wist dat ze met veel verschillende klussen konden helpen, maar graffiti wist ik niet. Ik besloot om hun website balansschoonmaak.nl te bezoeken, om er wat meer over te lezen. Met hun andere werk was ik erg tevreden en het leek mij een goed plan om dit schoonmaakbedrijf in Leiden ook hiervoor in te schakelen. Ik belde naar hun hoofdkantoor en vertelde ze over de graffiti. De volgende dag konden ze al iemand langs sturen om de graffiti te verwijderen.   

Van de graffiti zie je niets meer

In de ochtend kwam er meteen iemand langs om de graffiti te verwijderen. Dit schoonmaakbedrijf in Leiden heeft hier speciaal gereedschap voor wat wij niet hebben. Hierdoor konden ze de muur veel gemakkelijker schoon krijgen. Achteraf zag je niets meer van de graffiti. Ik had nooit verwacht dat iemand zo brutaal zou zijn om graffiti op de muren te spuiten, maar ik was blij dat ik een schoonmaakbedrijf in Leiden had dat het voor me kon verwijderen. Voor mij was het fijn dat ik al met dit bedrijf werkte, want dat was een stuk gemakkelijker voor de administratie. Als je een schoonmaakbedrijf in Leiden zoekt, dan is Balans de juiste keuze

  • Ze kunnen helpen met veel verschillende klussen
  • Ze kunnen periodiek, of sporadisch langskomen
  • Hebben veel ervaring en zijn echte experts
  • Ze leveren altijd goed werk
  • Ze zijn zeer voordelig
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn