Plakhaakjes kopen

2 april 2016

Posted in Webwinkels en Webshops

Uniekverpakkingen - Plakhaakjes kopen Wilt u graag plakhaakjes kopen? Dan wilt u er vast niet een of twee hebben. Want als u plakhaakjes gaat kopen dan is het verstandig om meteen erg veel in huis te halen. Wij zijn een online groothandel en verkopen deze handige haakjes in het groot aan veel bedrijven. Kijkt u eens op uniekverpakkingen.nl want u zult er plakhaakjes kunnen kopen. Wat zijn dit precies voor haakjes? Zoals de naam al wel zegt zijn ze erg geschikt om spullen aan op te hangen. Van simpele slingers tot aan complete stellages. Vaak gaat het om decoratiemateriaal dat u in uw winkel hebt hangen zoals aan de wand, het plafond of in de etalage. Voor alle ophangmogelijkheden bent u bij ons aan het juiste adres. Als u plakhaakjes kopen gaat dan ontvangt u ze vrijwel direct thuis. Zeker als u tijdens werkdagen bestelt, dan mag u er wel vanuit gaan dat u ze morgen al thuisbezorgd hebt. Bestellen via het internet is erg handig als u niet een groothandel in de buurt hebt want nu hoeft u niet meer ver te reizen. Vroeger, voor het internet, ging dat via catalogussen. Bestellen via zogenaamde postorder. Dat was erg omslachtig en ging zeer traag. Afijn, u zou in principe binnen twee weken nog plakhaakjes kunnen kopen op die manier maar is het niet veel prettiger dat u ze nu morgen al thuisbezorgd kunt hebben? Als u bijvoorbeeld een kunststof haak gaat kopen dan krijgt u ze per 100 stuks verpakt. Dat zou in principe voldoende moeten zijn om een winkel mee te vullen. Maar voor een supermarkt kunt u er niet genoeg hebben. Het zal u verbazen hoe snel ze er doorheen vliegen. Elke week wordt er weer nieuw promotiemateriaal in de winkel opgehangen want u hebt vast en zeker elke week nieuwe acties lopen. Dat betekent dat er tijdens die wisseling heel wat haakjes sneuvelen en kwijtraken. Mede doordat uw personeel er misschien wat roekeloos mee omgaat en het niet goed opbergt. Als u plakhaakjes kopen gaat als supermarktmanager of als leidinggevende die hiervoor verantwoordelijk is dan raden we het u aan om goed in te schatten hoeveel u denkt nodig te hebben. En bestel er dan nog maar een doosje extra bij, dan kunt u er weer een tijdje tegenaan.

Plakhaakjes kopen doet u uiteraard online

Het plakhaakjes kopen via het internet is dus een slim idee als u niet een groothandel naast de deur hebt zitten die dit soort materiaal verkoopt. Als u plakhaakjes gaat kopen dan hebt u bij ons de keuze uit een brede selectie. De ene haak laat zich eenvoudiger ophangen dan de ander. Naast bepaalde haken die niet plakken maar die u door een lus ophangt, hebben we ook plakkende haken. Denkt u daarbij aan:

  • Haken met zuignappen die u eenvoudig weer kunt verwijderen. Een goede manier om snel tijdelijke haken op te hangen en te hergebruiken,
  • Maar ook kunt specifieke plakhaakjes kopen die nog niet uit zichzelf aan de muur plakken. U hebt er kleefpads voor nodig. die kunt u per 20 vellen kopen en per vel bestaan ze uit 12 pads. Die pads zijn gemaakt van acryl en eenvoudig te bevestigen aan de muur of wand. Of aan stellages. Het is niet mogelijk om ze er daarna heelhuids af te halen dus dit zijn vooral accessoires die een permanente plek krijgen. Zo kunt u snel en eenvoudig hangstrips ophangen!

Het plakhaakjes kopen zelf is een peulenschil. Plakhaakjes kopen doet u als volgt. Eerst komt u naar onze website toe en gaat u op zoek naar deze artikelen. Maakt u een keuze uit ons assortiment en kiest u de juiste haken uit. Het kan geen kwaad om een beetje te variƫren zodat u elk type promotiemateriaal vervolgens moeiteloos kunt bevestigen in uw winkel. Dan logt u in op uw account of maak een account aan. In dat geval kunt u uw eigen inlognaam en wachtwoord opgeven en moet u eenmalig uw contact- en adresgegevens invullen. Is ook dat afgerond? Dan is het plakhaakjes kopen bijna klaar want nu hoeft u enkel nog te betalen. Dat kan door gebruik te maken van een digitale bankservice zoals iDEAL, PayPal of Afterpay. Die laatste service is handig als u pas na levering wilt betalen. Betaalt u liever met uw creditcard? Ook dat is bij ons geen enkel probleem.

Hebt u nog bijzondere vragen? Wij staan voor u klaar

U leest het, plakhaakjes kopen via onze website is zeer eenvoudig en werkt eigenlijk op dezelfde wijze als elke andere willekeurige webwinkel. U zult zien dat wij snel leveren. Wist u trouwens dat u helemaal geen verzendkosten betaalt als uw bestelling boven de 200 euro uitkomt? Dat zal al snel het geval zijn, zeker als u hier niet vanuit particulier oogpunt bent. We kunnen ook diverse verpakkingsmaterialen op maat maken. We hebben er al vele in standaardformaten, maar wilt u plakhaakjes kopen en kunt u deze haakjes niet in de juiste lengte vinden? Dan horen we dit graag van u. Eventueel maken we ze geheel op maat in onze werkplaats of besteden we dit uit aan een andere fabriek. Hoe dan ook, het zal vast en zeker lukken om uw eigen haakjes te laten maken. Dus vraagt u meteen een offerte aan en geef uw wensen aan ons door! Kunt u niet vinden waar u naar zocht? Neem dan meteen persoonlijk contact met ons op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn