Op zoek naar fijne campings in Zeeland?

17 december 2020

Posted in Vakantie en Recreatie

Willen jullie er lekker even tussenuit binnenkort, maar liever niet naar het buitenland? Via kgc vind je de mooiste campings in alle provincies van Nederland. Mooie campings in Zeeland bijvoorbeeld, welke erg in trek zijn in verband met de mooie natuur. Zeeland is een hele populaire vakantiebestemming binnen Nederland, wantje ziet er dichtbij de zee, zodat je lekker af en toe op het strand kan liggen. kgc staat voor Karaktervolle Groene Campings. Dit houdt in dat ze campings alleen een vermelding op hun website geven wanneer deze zich in een hele groene omgeving bevinden. Als jij houdt van de natuur en het doel van je vakantie is tot rust te komen dan kun je het beste die campings in Zeeland via deze website zoeken. Dan weet je zeker dat je in een hele rustgevende omgeving gaat verblijven, en dat de camping bovendien niet te druk is. Een andere eis die kgc namelijk stelt voor het toelaten van deze campings in Zeeland (en in alle andere provincies) is dat ze maximaal 100 standplaatsen hebben. Je vind op deze site dus geen hele grote campings waar mensen met massaal vakantie komen vieren en waar je moet vechten om een bedje aan het zwembad. Dit past ook helemaal niet bij het groene karakter van zo’n camping. Mensen die graag middenin de natuur verblijven doen dat doorgaans op relatief kleine campings, waar niet al teveel mensen bovenop elkaar zitten.

Groene campings in Zeeland met goede voorzieningen

Naast het feit dat alle campings in Zeeland (en alle andere provincies) middenin de natuur moeten liggen om zich bij kgc aan te sluiten moeten ze ook nog aan een aantal andere eisen voldoen, namelijk:

  • Persoonlijke aandacht en gastvrijheid moeten voorop staan
  • De voorzieningen moeten relatief nieuw en uiterst schoon zijn
  • Een kleinschalig karakter

Ze zijn dus best wel streng in het selecteren en toelaten van campings op hun website. Alle campings worden persoonlijk door hen bezocht en gecontroleerd, waardoor je altijd zeker weet dat je met een kwaliteit goede camping te maken hebt. Via kgc campings in Zeeland zoeken is bovendien heel erg makkelijk. Je kunt namelijk gewoon de provincie selecteren, en de website showt je automatisch alle campings die zich daar bevinden. Als je ngo andere selectiecriteria hebt dan kun je deze ook toepassen, bijvoorbeeld inclusief een zwembad of een specifiek soort verblijf.

Campings in Zeeland zijn altijd populair

Het enige nadeel aan campings in Zeeland boeken is dat deze relatief gezien heel populair zijn. Je zult deze dus op tijd moeten boeken, want voor hetzelfde geld zijn ze al een maand van tevoren helemaal volgeboekt. Het is een prettig idee dat alle campings op de website van kgc kleinschalige campings in Zeeland zijn, aar dat wil ook zeggen dat ze sneller vol zitten. Wacht dus niet te lang met boeken en reserveer direct als je een camping vindt die je leuk lijkt, of dat nu een Zeeland is of in een van de andere provincies. Want ook in al die andere provincies zitten hele mooie groene campings, welke je allemaal vindt via de website van kgc. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn