Ontwerp nu je eigen Huawei hoesjes en personaliseer je telefoon

2 september 2016

Posted in Smartphone en Tablet

Het hebben van een smartphone alleen is tegenwoordig niet meer genoeg. Er zijn tijden in het verleden waarin het bezitten van een mobiele telefoon uniek was. In die tijden waren er zelfs tegenstanders voor het gebruik van een mobiele telefoon. Het argument was dat je immers niet overal bereikbaar hoefde te zijn. Tegenwoordig gaat het allang niet meer over bereikbaarheid, want de mogelijkheden met een smartphone zijn eindeloos. Je hebt overal toegang tot het internet, je kunt muziek luisteren, filmpjes afspelen en ga zo maar door. Het is geen kwestie van bereikbaarheid, maar een verbondenheid met een groot digitaal en sociaal netwerk. Als je de smartphone weglegt, dan isoleer je jezelf. Je staat als het ware niet meer in contact met je omgeving. Je bent je ontvanger kwijt en kunt ook geen signalen de wereld in sturen. Je kunt naast je buurman wonen zonder dat deze daar erg in heeft. Zodra je je smartphone uitzet, dan is het voor de buurman net alsof je op wereldreis bent. Smartphones zijn dus niet meer uit het wereldbeeld weg te denken. Dat betekent dat iedereen er één heeft. Vroeger kon het hebben van een mobiele telefoon nog uniek zijn, maar tegenwoordig moet je op andere manieren zorgen dat je uniek bent. Dit kan door je telefoon te personaliseren met een smartphonehoesje. De beste manier om ervoor te zorgen dat je telefoon echt uniek is, dat is door Huawei hoesjes te ontwerpen. Dit is natuurlijk het geval als je een Huawei telefoon hebt, maar natuurlijk kun je ook hoesjes ontwerpen voor andere telefoonmerken. Het mooie aan het ontwerpen van Huawei hoesjes is dat je je telefoon helemaal naar eigen inzicht een uitstraling kunt geven. Daarnaast is deze uitstraling uniek en persoonsgebonden. Als je namelijk bestaande Huawei hoesjes koopt, dan weet je zeker dat er meer mensen zijn die hetzelfde Huawei hoesje hebben. Als je echter zelf Huawei hoesjes ontwerpt, dan weet je zeker dat niemand anders hetzelfde hoesje zal bezitten. Het ontwerpen van je eigen Huawei hoesjes garandeert dus dat je telefoon echt helemaal uniek is. De vraag is dan natuurlijk waar je je eigen Huawei hoesjes kunt ontwerpen. Voor het antwoord op die vraag kun je hieronder verder lezen.

Je eigen Huawei hoesjes ontwerp je natuurlijk bij b2telecom.be

Via de bovenstaande website kun je heel gemakkelijk je eigen Huawei hoesjes ontwerpen. Het mooie van deze website is dat je dat gewoon online kunt doen. Je kunt dus gewoon vanuit je eigen huis aan de slag gaan met het ontwerpen van je eigen Huawei hoesjes. Dat is leuk, want op deze manier kun je gewoon zelf experimenteren met verschillende ontwerpen. Je kunt bijvoorbeeld een logo aanbrengen op het hoesje of je eigen naam. Maar je kunt natuurlijk ook een kunstwerk aanbrengen. Je kunt het dan digitaal aanbrengen op het hoesje om te kijken hoe het eruit komt te zien. Als je niet tevreden bent, dan begin je gewoon opnieuw. Op het moment dat je wel tevreden bent, dan kun je het ontwerp opslaan en doorsturen. Vervolgens zullen de medewerkers van b2telecom.be er een schitterend hoesje van maken. Het enige wat jij dan hoeft te doen is wachten tot je eigen ontworpen Huawei hoesje bij jou op de deurmat valt.

De voordelen van b2telecom.be

Als je een hoesje via deze site ontwerpt of een bestaand hoesje bestelt, dan heb je te maken met enkele voordelen. Deze zijn:

  • Dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Altijd gratis retourneren
  • Niet goed, geld terug
  • Staffelkorting

Het loont dus de moeite om meerdere hoesjes te kopen, omdat de korting dan toeneemt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn