Met sierpleister is behangen verleden tijd

31 augustus 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Met sierpleister is behangen verleden tijdVoor al uw sierpleister is er stukadoortony.nl. Bij Stukadoorsbedrijf Tony van den Berg staat goede communicatie met de klant voorop. Bent u onlangs in uw nieuwe woonhuis ingetrokken maar bent u niet tevreden over het huidige pleisterwerk? Dan kunt u natuurlijk zelf alles gaan verven. Maar in deze moderne snelle tijden hebt u daar helemaal geen zin in. Stucwerk en het aanbrengen van mooi sierpleister is vakwerk, daar kunnen wij kort over zijn. Het vergt tijd en moeite om dit vak te leren en ook iedere opdracht kost tijd. Zo moet u de verschillende lagen de tijd geven om goed op te drogen voordat er een nieuwe laag aangebracht kan worden. En wie heeft er in deze tijd nog echt de ruimte om de verbouw van een compleet huis aan te pakken? Besteed dit werk daarom uit! En kies voor het aanbrengen van sierpleister voor de professionaliteit van deze stukadoor. Bent u benieuwd wat u zoal van hem kunt verwachten? Breng dan na het lezen van deze tekst even een bezoekje aan zijn website zodat u de diverse foto’s kunt bewonderen. Smaakt dit naar meer en is het u niet alleen maar vanwege de sierpleister te doen? Dan raden we het aan om de volgende categorieën door te nemen:

  • Raamwerk,
  • Pleisterwerk,
  • En sauswerk.

Hebt u bijzondere wensen? Geef ze gerust aan ons door want maatwerk zit in ons bloed.

Zoekt u een bepaalde sierpleister? We zoeken graag met u mee

Het pleisteren van muren is vrijwel altijd noodzakelijk. Want hiermee egaliseert u de binnenwanden van uw muren. Waarschijnlijk is dit een betonnen muur, de spouwmuur met aan de andere kant de bakstenen laag van uw huis. Maar het kan ook gaan om dunnere gipswanden, het plafond of een andere bijzondere type muur. Wilt u het verven, behangen of van sierpleister voorzien? We moeten het hoe dan ook pleisteren, ook wel stucen genaamd. Het verschil tussen pleisterwerk en stucwerk komt vooral neer op de dikte van het gips dat gebruikt wordt om de scheuren en overige oneffenheden van de muur weg te werken. Het uiteindelijke sierpleister is weer van een geheel ander materiaal vervaardigd. Het grote voordeel van sierpleister ten opzichte van verven of behangen is dat het aanbrengen veel minder tijd kost. Daarnaast is het duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat. Wij onderscheiden in principe twee verschillende typen sierpleister.

  • Granol, ook wel decorputz genoemd, gebruiken we voor de meer eenvoudigere klussen en kan nadien overgeverfd worden met latexverf.
  • Spachtelputz, van het merk Brander, is een luxere vorm van sierpleister die wij kunnen toepassen. Dit materiaal bestaat uit fijne marmerkorrels die we in verschillende diktes kunnen aanbrengen en zorgt voor een eigentijdse look van uw muren. Bijkomend voordeel is dat dit direct in iedere gewenste kleur kan worden aangebracht en dat scheelt natuurlijk een flinke verfklus.

U leest het, u hebt nog heel wat keuzes te maken en daar helpen we u vanzelfsprekend graag een handje bij.

Maak in uw eigen tijd een weloverwogen keuze

Hebt u nog vragen over sierpleister, een andere dienst die wij kunnen verlenen, de kosten of wilt u een afspraak inplannen? Bel ons eens op of stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen. U vindt ons in Krimpen aan den IJssel en zijn zodoende hoofdzakelijk werkzaam in de Randstad. Maar ook projecten in omringende provincies slaan wij zeker niet af. Voor mooie, gladde en strakke muren kunt u aldus bij ons terecht. Wij brengen meer dan 20 jaar aan ervaring met ons mee dus nodig ons eens uit voor een vrijblijvend adviesgesprek en een vrijblijvende offerte.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn