Llowlab en 3D printen Nederland

1 maart 2016

Posted in ICT en Techniek

Bent u erg geïnteresseerd in de ontwikkelingen op het gebied van 3D printen in Nederland, dan kunt u hiervoor het internet in de gaten houden. Hier is veel informatie te vinden over 3D printen in Nederland. Toch is er één website die er echt uitspringt, en dat is Llowlab. Llowlab schrijft over de beschikbare printers, zowel voor professioneel gebruik als voor consumenten. De specialisten achter deze website weten alles van de laatste technologieën van het moment. U vindt er overigens niet alleen informatie over de verschillende soorten printers, maar ook over wat 3D printen nu eigenlijk precies is. Onder meer over de volgende onderwerpen kunt u hier informatie inwinnen:

  • Hoe werkt een 3D printer
  • Voor- en nadelen
  • Rapid Prototyping: het verschil met 3D printen
  • 3D printen Nederland

Belandt u op deze website, dan zult u zien dat u snel duidelijke informatie kunt krijgen over dit onderwerp. Ook vindt u hier uitgebreide info over 3D scanners. Gaat hier uw interesse naar uit, dan is deze info ook het lezen waard. Neem gerust contact op met deze firma wanneer u bepaalde vragen heeft. De specialisten achter deze firma beantwoorden graag al uw vragen. Houd vooral de website in de gaten om al eerste op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws op dit gebied!

Llowlab weet alles over 3D printen Nederland

Stelt u zich eens voor dat u zelf al uw accessoires voor in huis zou kunnen produceren. Dat betekent dat u dus niet meer naar winkels hoeft te gaan om aan deze producten te komen. Eén van de voordelen zou zijn dat u zelf altijd een uniek product in huis heeft en dus niet meer te maken hebt met massaproductie. Met massaproductie is natuurlijk niks mis, maar is geen aanrader voor degenen die echt iets unieks willen. Misschien heeft u zelf wel ideeën over het eventueel verbeteren van een accessoire dat u op dit moment in huis heeft. Het voordeel van het winkelen is dat u naar hartenlust kunt consumeren. De producenten maken een bepaald object en u hoeft alleen te besluiten of u het wilt komen of niet. Vaak kunt u vergelijken tussen bepaalde producten en kiezen voor een bepaald materiaal of juist een bepaalde vorm of merk. U weet inmiddels als geen ander welke merken het aanraden waard zijn en welke u juist beter kunt mijden. Eigenlijk vindt u het gewoon leuk om te kijken tussen de diverse snuisterijen en inspiratie op te doen voor uw eigen woning. Het zou een enorme verandering betekenen als een groot aantal winkels kunnen opdoeken doordat u zelf uw benodigdheden zou kunnen maken. Het 3D printen in Nederland wordt namelijk steeds bekender. Het 3D printen in Nederland staat nog behoorlijk in de kinderschoenen, maar het is allang geen toekomstmuziek meer om zelf uw eigen producten te kunnen maken. Op die manier heeft u altijd een uniek object in huis staan en kunt u via het internet inspiratie opdoen. Steeds meer bedrijven ontdekken het 3D printen in Nederland. De prijzen van deze printers lopen op het moment sterk uiteen. Wilt u kiezen voor een zo innovatief mogelijke printer, dan betaalt u hier veel meer voor dan een simpele 3D printer. U denkt misschien dat 3D printen in Nederland voorlopig alleen nog mogelijk is voor bedrijven, maar dat is op dit moment ook al niet meer zo. 3D printen in Nederland is op het moment zelfs voor de consument al binnen handbereik. U hoeft dus geen jaren meer te wachten voor uzelf kunt 3D printen in Nederland. Trouwens, om bijvoorbeeld uw eigen sieraden te printen hoeft u vooralsnog niet zelf te kunnen 3D printen. Er bestaan al bedrijven waar u een ontwerp in kunt dienen om vervolgens door deze firma te laten maken. Een voorbeeld hiervan is het bedrijf Zazzy. Dit is een bedrijf dat gevestigd is in Amsterdam en een manier waarop u kunt 3D printen in Nederland zonder zelf zo’n printer in huis te hoeven hebben staan. Denkt u zich eens in dat u uw eigen ontworpen sieraden zou kunnen dragen. Iedereen zal zich afvragen waar u deze vandaan heeft. U zult dan kunnen zeggen dat u ze zelf heeft ontworpen. Vindt u het gewenste sieraad van uw keuze niet in de winkel, dan zult u deze zelf kunnen maken. Overigens bent u op het moment nog wel afhankelijk van specifieke materialen.

Printen met kunststof en suiker

3D printen is in Nederland nog niet mogelijk voor alle denkbare materialen. Op het moment kan er nog goedkoop geprint worden met kunststof en suiker, maar op termijn zal ook het produceren met metaal en glas aanzienlijk goedkoper gaan worden. Een firma die alles weet over 3D printen in Nederland en daarbuiten, is de firma Llowlab. Deze firma heeft op de website het laatste nieuws staan met betrekking tot 3D printen in Nederland en in de rest van de wereld. Zij weten exact welke printers op het moment op de markt zijn en welke er nog aan zitten te komen. Llowlab schrijft overigens niet alleen over 3D printen in Nederland, ze maken ze ook zelf. Dit betreft ook de 3D scanners. Wilt u hier meer over weten, dan kunt u het beste even de website Llowlab.nl bezoeken. Hier vindt u beslist de informatie die u zoekt en kunt u helemaal up to date blijven. Bekijk de meest recente berichten om te zien of er al nieuwe artikelen bij zijn gekomen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn