Kopjes bedrukken is een top idee voor elk horecabedrijf

3 juli 2018

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Kopjes bedrukken kan voor veel partijen een heel goed idee zijn. Als je een eigen bedrijf hebt, wil je graag dat alles goed verzorgd is. Vooral als je in de horeca werkt, heb je al concurrentie genoeg. Dan moet je er echt voor zorgen dat je eruit springt, dat je je onderscheidt van andere partijen. Dat kun je op verschillende manieren doen. En een daarvan is door alles goed te verzorgen. En dan kan kopjes bedrukken een mooie manier zijn om dat voor elkaar te krijgen. Als je in een restaurant komt als gast en je krijgt een kopje met het logo van dit bedrijf erop, dan geeft dat gelijk een goede indruk. Dan weet je gelijk waar je zit, dit is een hele goede herinnering eraan. En je weet als klant gelijk dat hier alles goed wordt verzorgd, dat er op de details wordt gelet. Dat is weer goed voor je imago, dat je staat voor kwaliteit. Maar kopjes bedrukken is daarbij ook een hele leuke manier om je bedrijf te promoten. Als je ergens naartoe gaat omdat je een afspraak hebt, kun je kopjes bedrukken en deze meenemen als cadeau. Ook heel leuk om mee te geven aan een bijzondere gast of iemand uit je netwerk. Het is een leuke manier om je horecabedrijf te promoten, maar dan op een natuurlijke manier zonder dat je iemand iets opdringt. Bovendien is het een gebruiksvoorwerp, dus iemand heeft er ook nog echt iets aan.

Kopjes bedrukken doe je bij Barista Hotelwear

Heb je interesse in kopjes bedrukken? Dan is het zeker een aanrader om naar de site van Barista Hotelwear te gaan. Dit bedrijf heeft namelijk veel pluspunten te bieden:

  • Goede kwaliteit
  • Ontwerp naar eigen idee
  • Diverse kopjes beschikbaar
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Je zit niet vast aan een bepaalde huisstijl, dus je kunt hier helemaal zelf bepalen hoe de kopjes eruit komen te zien. Dat is wel zo fijn, als je al een eigen logo hebt kun je binnen no time je eigen kopjes bedrukken. Ook is het natuurlijk mogelijk om er een bepaald woord of bepaalde zin op te zetten, die keuze is helemaal aan jou. En de kwaliteit is hier natuurlijk essentieel. Als je de bedrukte kopjes in je eigen restaurant wil gebruiken, kun je het je niet veroorloven om kapotte of lelijke kopjes te serveren. Deze moeten van zeer goede kwaliteit zijn en daar ben je bij Barista Hotelwear zeker van.

Welke kopjes passen bij jouw bedrijf?

Ga eens naar de site van Barista Hotelwear, dan kun je meer te weten komen over wat er zoal wordt aangeboden. Kopjes bedrukken is hier zeker niet ingewikkeld, dus het is sowieso de moeite waard om de site eens te bekijken. Het leuke is dat er omtrent kopjes bedrukken veel mogelijkheden zijn. Niet alleen als het gaat om het logo of ontwerp dat op de kop komt te staan, maar ook zijn er diverse kopjes te kiezen. Van een kleine espressomok tot een grotere Hollandse koffiemok. Het is aan jou wat je kiest, dus denk daar eerst goed over na. Hier betaal je ook niet te veel, dat zou zonde zijn. Het proces om de kopjes te maken wordt met veel zorg uitgevoerd, maar dat merk je niet aan de prijs. Er worden vriendelijke prijzen gehanteerd waardoor er ook met kleinere budgetten mogelijkheden zijn. Ga naar de site van Barista Hotelwear en vul in wat je wensen zijn. Dan krijg je snel een offerte en kan het proces snel in gang worden gezet.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn