In vijf stappen een esta aanvragen online

15 februari 2018

Posted in Vakantie en Recreatie

Staat er een spannende reis door Zuid-Amerika op het programma? Of gaat u skiën en in de bergen wandelen in de Rocky Mountains van Canada? Hebt u een roadtrip door de Verenigde Staten gepland of gaat u slecht een weekendje even lekker ontspannen in de Big Apple? U hebt hoe dan ook een esta nodig. Dat is de naam van het visum dat u nodig hebt als u voet op Amerikaanse bodem wilt zetten. Door alle aanslagen en terreur in de wereld heeft dit land een uiterst strenge immigratiewetgeving. Die wetgeving heeft niet alleen te maken met mensen die daadwerkelijk naar dit prachtige land willen vertrekken om er een bestaan op te bouwen maar ook voor mensen die een paar week in het land willen vertoeven. Ook als u doorreist naar een ander land in één van de twee Amerika’s, maar wel over moet stappen op één van de vele gigantische luchthavens van de VS zult u een esta nodig hebben. En dat is waar onze website Esta-Aanvragen.nl om de hoek komt kijken want u kunt snel, voordelig en efficiënt een esta opvragen. Voor u als Nederlander zal het vrijwel geen enkel probleem zijn om hier vlug over te bezitten. Na het digitaal aanvragen zal het doorgaans niet langer dan 72 uur duren voordat de esta wordt goedgekeurd. U krijgt het dan van esta-aanvragen.nl snel in uw inbox toegestuurd. Maak er even een printje en vergeet niet om het aan uw reisbescheiden toe te voegen. We raden het u aan om het even dubbel te vouwen en in uw paspoort te stoppen. Dat document hebt u immers ook nodig als u buiten Europa wilt reizen.

Vergeet niet om op tijd een esta aan te vragen

Er zijn diverse websites waar u terechtkunt voor een esta. Maar er is er maar een die daadwerkelijk hoort bij Evisa, het bedrijf dat visums verschaft voor een keur aan landen. Enkel voor de VS (en Nauru) is het noodzakelijk om tevens een visum te hebben als u overstapt. Andere landen beschouwen hun luchthavens en vliegvelden niet als federaal land dus u kunt er doorgaans gaan en staan waar u maar wilt. In Rusland, China en Turkije is dat geen enkel probleem. Wel hebt u natuurlijk een visum nodig als u er op vakantie gaat, maar dat is een ander verhaal. In deze tekst ligt de nadruk natuurlijk op de esta en het feit dat u het zeer goedkoop voor iedere medereiziger online kunt aanvragen en betalen.

  • Vul daarom vandaag nog het aanvraagformulier naar eer en geweten in,
  • Betaal de 25 euro met behulp van een online betaalservice. Denk daarbij aan onder andere PayPal, iDEAL of uw creditcard,
  • En ontvang de esta binnen 72 uur. Heeft de Amerikaanse overheid toch nog enkele vragen over de aanvraag? Dan nemen ze telefonisch contact met u op om de vragen met u door te nemen. Gelukkig komt het zelden voor dat Nederlanders geweigerd worden.

Is het afgekeurd? Vraag dan bij uzelf af waar het probleem ligt

De kans is aanzienlijk klein dat de ambassade contact met u opneemt. Wel kan het zo zijn dat u een foutje hebt gemaakt. Dan belt of mailt ons team van ESTA Aanvragen u om het te corrigeren en de papieren snel op orde te maken. Vervolgens kunt u aldus 2 jaar gebruik maken van uw visum. Reist u regelmatig naar de VS? Houdt er dan rekening mee dat u het tijdig verlengd. Wij sturen u een maand voor het aflopen van de geldigheid een e-mail zodat u genoeg tijd hebt om uw esta te verlengen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn