Ik liet mijn wagen controleren bij dit autobedrijf in Steensel

20 november 2018

Posted in Auto's en Motoren

Toen ik laatst met mijn wagen een lange afstand moest rijden, merkte ik dat de wagen niet meer helemaal was wat ik graag zou willen. De uitlaat maakte heel veel lawaai en ook het schakelen ging niet altijd eenvoudig. Ik heb mijn eindbestemming gelukkig weten te halen, maar ik was er niet helemaal zeker van dat ik mijn auto nog heelhuids weer naar huis kon rijden. Ik heb daarom meteen gekeken of ik in de buurt van mijn woonplaats een expert kon vinden die mij kon helpen om mijn auto te repareren. Ik woon nog niet zo lang in mijn huidige woonplaats en daarom wist ik niet of er een autobedrijf in Steensel te vinden zou zijn. Ik heb daarom even her en der gevraagd en al heel snel kreeg ik te horen dat ik een keer naar Van Hest moest gaan. Dit is namelijk een heel goed autobedrijf in Steensel, zo werd mij verteld. Genoeg reden dus om een keer naar dit autobedrijf in Steensel te gaan om te zien of zij mijn auto zouden kunnen repareren. Ik ben even naar hun site gegaan en daar zag ik dat ik heel eenvoudig een afspraak kon maken. Ze hebbe namelijk een contactformulier op hun site weten te plaatsen waarmee je de mensen van dit autobedrijf in Steensel eenvoudig kunt bereiken. Ik heb hen daarom gevraagd of ik zo snel mogelijk mijn wagen langs mocht komen brengen omdat mijn auto echt dringend aan een beurt toe was. Dat was geen enkel probleem en ik kon mijn wagen nog dezelfde dag als dat ik weer zou aankomen in mijn woonplaats, naar hun garage brengen. Zo gezegd zo gedaan, ik heb mijn auto gebracht, ik heb mijn nummer achtergelaten en toen heb ik hun telefoontje afgewacht. We hadden namelijk afgesproken dat ik mijn auto zou kunnen ophalen nadat zij mij even gebeld hadden.

Ik kocht een nieuwe auto bij dit autobedrijf in Steensel

Toen ik gebeld werd door de mensen van dit autobedrijf in Steensel, verwachtte ik te horen dat ik mijn auto weer zou kunnen ophalen. Het nieuws dat ik te horen kreeg, was echter niet het nieuws waar ik op gehoopt had. Ik kreeg namelijk te horen dat ik de auto niet meer kon gebruiken. Het zou namelijk heel veel geld gaan kosten om alle versleten en kapotte onderdelen te vervangen en dat zou mij zoveel geld kosten dat het beter was om een andere wagen aan te schaffen. Dat was natuurlijk niet wat ik verwacht had. Gelukkig kreeg ik te horen dat ik bij dit autobedrijf in Steensel ook auto’s kon kopen. Vandaar dat ik maar even op de fiets gestapt ben om te komen kijken welke auto’s dit autobedrijf in Steensel op dat moment in haar aanbod had opgenomen. Ik vreesde dat ik met mijn minimale budget weinig keus zou hebben, maar dat bleek niet waar te zijn. Ik kreeg namelijk heel veel keus aangeboden en al snel had ik daarom een nieuwe auto gekocht. Ik ben heel blij dat ik naar Van Hest gegaan ben om mij te laten helpen.

Ik ben zeer tevreden over de service van dit bedrijf

Ik ben heel blij dat ik naar Van Hest ben gegaan omdat ik hier heel veel geld heb kunnen besparen. Ik waardeer het dat men mij verteld heeft dat ik beter een nieuwe auto kon kopen, dan mijn oude te laten repareren. Kortom:

  • ik ben zeer tevreden
  • ik heb een heel goede auto kunnen kopen
  • ik ben voor een goede prijs geholpen

Kijk ook nog even op VanHestAuto.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn