Hier kunt u eenvoudig uw sim only vergelijken

8 mei 2019

Posted in Smartphone en Tablet

Toen ik laatst weer een telefoonrekening kreeg, schrok ik mij een hoedje. Ik had namelijk heel veel gebeld en ik had niet door dat ik ver buiten mijn bundel was gegaan. Ik meende altijd dat ik een berichtje zou krijgen wanneer ik buiten mijn bundel was gegaan, maar dat was dus niet waar. Ik was zo kwaad dat ik meteen ben gaan kijken waar ik een betere beldeal zou kunnen sluiten. Ik was het namelijk zat dat ik mij iedere maand weer in de schulden moest steken om mijn rekening te kunnen betalen. Vandaar dat ik ben gaan kijken of ik misschien elders een goede aanbieding kon vinden. Omdat mijn telefoon nog heel goed werkte, leek het mij goed om een sim only abonnement te gaan nemen. Ik had namelijk geen behoefte aan een nieuwe telefoon omdat die van mij nog als nieuw was. Vandaar dat ik graag sim only vergelijken wilde. Wanneer je namelijk sim only vergelijken gaat, kun je meteen zien waar je de beste deal kunt sluiten. Ik ben overal en nergens gaan kijken voor het sim only vergelijken, maar ik kwam er al snel achter dat dit niet heel eenvoudig was. Het is namelijk zo dat wanneer je op zoek gaat naar een mogelijkheid voor het sim only vergelijken, je heel vaak op sites terecht komt waar je met sponsoren te maken hebt. Het lijkt dan wel dat je je sim only vergelijken kunt, maar in de praktijk betekent het eigenlijk alleen maar dat je in de val gelokt wordt. Dat wilde ik hoe dan ook voorkomen en vandaar dat ik ben gaan kijken waar ik goede service kreeg aangeboden. Dat bleek op de site van simonly.com te zijn. Deze site heeft alles wat je je maar kunt wensen wanneer je graag goed en snel je sim only vergelijken wilt. Voor mij was het dan ook heerlijk om op deze site te kijken wat je hier allemaal kon vinden aan informatie. 

Waarom sim only vergelijken de moeite waard is

Toen ik eenmaal mijn sim only vergelijken ging, had ik al snel in de gaten dat wanneer je even de feiten op een rijtje zet, je daar heel veel baat bij kunt hebben. Het is namelijk zo dat wanneer je kijkt waar je hoeveel geld moet uitgeven, je heel snel een goede deal kunt sluiten. Het kost slechts een paar minuten tijd en in ruil daarvoor kun je jezelf heel veel geld besparen. Genoeg reden dus om een keer te kijken waar voor mij een goede deal te vinden was. 

Ik bel nu veel goedkoper

Ik heb inmiddels een goed abonnement gevonden en ik bel nu heel veel goedkoper. Ik had gewild dat ik dit veel eerder had gevonden. Het is namelijk zo dat ik:

  • Nu per maand veel minder geld hoef te betalen 
  • Ik veel meer kan bellen 
  • Ik veel meer data heb 

Mocht u ook geld willen besparen, dan raad ik u aan om een keer te kijken op de site van simonly.com. Hier kunt u binnen een paar minuten uitvogelen hoeveel u kunt besparen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn