Het meest complete lease aanbod vind je op autoleasecentrale.nl

30 januari 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een auto leasen is tegenwoordig een stuk gemakkelijker dan 20 jaar geleden. Vroeger was het leasen van de auto vooral iets wat je deed via het bedrijf waar je voor werkte. Een lease auto was toen eigenlijk altijd ook een auto van de zaak. Vandaar dat de term leaseauto veel minder werd gebruikt. Als je een auto ging leasen, dan ‘kreeg’ je gewoon een auto van de zaak. Tegenwoordig kun je ook als particulier gemakkelijk een auto leasen. Tevens is het lease aanbod een stuk uitgebreider. Het is dus allang niet meer zo dat een lease auto ook een auto van de zaak is. Sterker nog, je kunt als ZZP’er ook een auto leasen. Dat betekent dat je een auto least zonder dat je aan een zaak of bedrijf vast zit. De voordelen van het leasen van een auto zijn variabel en sommige voordelen kunnen voor sommige mensen ook nadelen zijn. Je betaalt voor een lease auto een vast bedrag per maand. De brandstof zit hier vaak al bij in. Hierdoor is het vooral voordelig om te leasen als je veel rijdt en genoeg kilometers maakt. Als je inderdaad veel rijdt, dan is het leasen van een auto vooral op de lange termijn zeer voordelig. Maar als je af en toe ook de auto in de garage laat staan en dus geen kilometers maakt, dan is het een nadeel om te leasen. Je betaalt dan immers voor kilometers terwijl je er geen gebruik van maakt. Het is te vergelijken met de belminuten die je niet benut. Je betaalt er elke maand wel voor, maar je belt eigenlijk nooit. Een groot voordeel van leasen is dat je in nieuwe auto’s kunt rijden zonder dat je meteen een flink bedrag moet betalen. Via de bovenstaande website kun je gemakkelijk zien wat het lease aanbod is. Dan zie je ook meteen dat je inderdaad kunt rijden in een spiksplinternieuwe Maserati. Daar kun je normaal gesproken niet in rijden, maar als je least kan het opeens wel. Maar het leasen van een Maserati kost natuurlijk wel meer dan wanneer je een bijvoorbeeld een kleine KIA least. De verschillende prijzen zie je ook gelijk als je het lease aanbod bekijkt. Als je het lease aanbod op de website bekijkt, dan zie je bijvoorbeeld dat je 10 verschillende KIA’s kunt leasen. De goedkoopste optie in dit lease aanbod is een KIA met een maandbedrag van 182 euro. Maar je ziet in het lease aanbod dat je ook een KIA kunt leasen met een maandbedrag van 780 euro. Voor die prijs kun je echter ook een Jaguar leasen.

Maak een keuze uit het lease aanbod en rijd rond in de auto van je dromen

Het mooie aan een leaseauto is dat je vrij gemakkelijk in een mooie auto kunt rijden zonder rompslomp. Als er iets mee is, dan regelt het leasebedrijf alles voor je. Belastingen en verzekering zitten vaak bij het maandbedrag in, dus daar heb je geen omkijken naar. Je kunt met een gerust hart tanken en je hoeft je ook niet druk te maken over de fluctuerende brandstof prijzen. Wat dat betreft zorgt leasen voor een rustige gemoedstoestand. Aangezien je nu online het lease aanbod kunt bekijken, is zelfs het uitzoeken van een lease auto niet moeilijk meer. Het lease aanbod is zoals gezegd zeer uitgebreid. Je kunt kiezen uit verschillende soorten auto’s zoals:

  • Fiat
  • Jeep
  • Ford
  • Honda
  • Jaguar

Vraag vandaag nog een offerte aan

Via de website van Auto Lease Centrale kun je het lease aanbod bekijken en je kunt vervolgens ook gelijk een offerte aanvragen. Je krijgt dan binnen 15 minuten de offerte toegestuurd.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn