Heeft u verhoogde systeemvloeren nodig?

6 maart 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een aantal jaar geleden ben ik een bedrijf begonnen dat grote bedrijven adviseert over hoe zij een goede ict-ruimte kunnen maken. Ik heb namelijk gemerkt dat veel bedrijven met verouderde systemen werken en dat zij niet echt in de gaten hebben dat zij heel veel betere systemen konden gaan gebruiken. Ik heb daarom al heel veel bedrijven goed kunnen helpen en iedere keer valt mij weer een bepaald ding op. Wanneer ik namelijk zie wat de bedrijven aan apparatuur in huis hebben gehaald, zie ik vaak dat ze kosten noch moeite sparen om de beste apparatuur te kopen. Vervolgens denken ze dat ze klaar zijn en dus zetten ze de apparatuur in een ruimte en dan denken zij dat ze een ict-centrum hebben. Ik verbaas mij er heel vaak over hoe zij hun apparatuur installeren. Ik zien namelijk zelden bedrijven die gebruikmaken van verhoogde systeemvloeren en als iets belangrijk is, dan is het dat wel als het gaat over de juiste inrichting van je bedrijf. Ik heb daarom besloten dat het goed zou zijn om te zorgen dat meer bedrijven zouden overstappen op verhoogde systeemvloeren. Ik denk namelijk dat dit heel veel beter zou zijn voor bedrijven. Vandaar dat ik ben gaan kijken waar ik moest zijn wanneer je goede verhoogde systeemvloeren wilt inslaan. Ik was namelijk van mening dat wanneer ik bedrijven zou gaan aanraden om op verhoogde systeemvloeren over te stappen, ik ook moest zorgen dat ik wist waar je deze. verhoogde systeemvloeren kon kopen. Ik heb mij daarom goed verdiept in de mogelijkheden en ik heb toen gezien dat je voor verhoogde systeemvloeren het beste contact kunt opnemen met de mensen van Systemfloortechnics.nl. Deze firma handelt in heel goede verhoogde systeemvloeren en ik heb ook gezien dat hun prijzen heel gunstig zijn. Het is namelijk zo dat dit bedrijf er alles aan doet om te zorgen dat je als klant goede verhoogde systeemvloeren geleverd krijgt. Ik heb daarom een keer contact met hen opgenomen om te horen wat zij allemaal voor mij konden betekenen. Uiteraard wilden zij graag even met mij overleggen over de mogelijkheden en ik ben daarom blij dat ik deze firma gevonden heb. Ik heb nu al veel bedrijven aan hun verhoogde systeemvloeren geholpen en ik merk dat mijn klanten altijd zeer tevreden zijn over deze verhoogde systeemvloeren. 

Met verhoogde systeemvloeren zorgt u voor meer overzicht 

Een van de dingen die ik heel belangrijk vind wanneer het gaat over de inrichting van een ict-ruimte, is dat je moet zorgen dat je overzicht kunt behouden. Dat is niet altijd eenvoudig omdat je vaak van apparatuur moet wisselen. Als je dan met verhoogde systeemvloeren gaat werken, kun je er zeker van zijn dat je de ruimte eenvoudig aan de nieuwe apparatuur kunt aanpassen. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u willen zien of u ook verhoogde systeemvloeren wilt kopen, dan raad ik u aan om:

  • even naar de site van systemfloortechnics.nl te surfen 
  • de foto’s te bekijken van de vloeren die dit bedrijf u kan leveren 
  • een keer advies in te winnen bij dit bedrijf 

Kijk voor meer info dus ook nog even op de site.  

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn