Haartransplantatie

24 juli 2018

Posted in Mens en gezondheid

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u haartransplantatie overweegt. Zo kan het zijn dat u dat uit cosmetische redenen wilt ondergaan of omdat uw haar na medische behandelingen niet meer volledig terug is gegroeid. Esteworld in Turkije is beslist een aanrader. Zij zijn de enige haartransplantatiekliniek op dit moment die de goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid hebben. Elke 3 maanden wordt Esteworld grondig gecontroleerd of ze deze goedkeuring mogen behouden en tot nu toe is dat gelukt. Daarnaast hebben ze het keurmerk van de Nederlandse haarstichting en weten vele vips van over de hele wereld de weg naar Esteworld in Turkije te vinden.

Waarom kiezen voor Esteworld bij een haartransplantatie?

Esteworld voert al sinds de begin jaren 2000 de FUE haartransplantaties uit en is kwalitatief daarmee te vergelijken met de Nederlandse klinieken die tot de top behoren. Het medisch toerisme naar Turkije is de laatste jaren enorm toegenomen. Dit houdt vaak in dat ziekenhuizen een kamer inrichten voor een plastische ingreep zoals een haartransplantatie. Dit zijn echter geen gespecialiseerde klinieken zoals Esteworld dat wel is.Belangrijkste redenen om te kiezen voor Esteworld zijn:

  • De haarzakjes worden geplaatst in de meest geschikte laag van de doorbloeding op de hoofdhuid.
  • De haarzakjes met de meeste en sterkste haartjes worden gebruikt om een zo dicht mogelijke en volle haardos te kunnen creëren. Hoe meer haartjes, hoe mooier immers het resultaat.
  • Tijdens de behandeling worden er simulanten gebruikt om de doorbloeding en een snel herstel zo goed mogelijk te realiseren.
  • Doordat er gebruik wordt gemaakt van kleine boortjes is de herstelperiode kort en is er sneller resultaat met her groei van het haar.

Als u kiest voor Esteworld kunt u verzekerd zijn van goede service.

Op het moment dat u op het vliegveld arriveert worden u alle zorgen uit handen genomen. Zo worden alle transfers geregeld vanaf het moment dat u uit het vliegtuig stapt totdat u weer naar Nederland terug vliegt. Tijdens uw verblijf verblijft u in een luxe hotel waar u in de watten wordt gelegd. De haartransplantatie kliniek is modern en alle medewerkers hebben service hoog in het vaandel staan. In tegenstelling tot de ziekenhuizen waar dergelijke ingrepen ook worden uitgevoerd voeren de chirurgen in de Esteworld haartransplantatie kliniek louter en alleen haartransplantaties uit. Het contract is altijd rechtstreeks omdat er niet wordt samen gewerkt met agentschappen of bemiddelaars. Daardoor staat u niet voor een verrassing van hoge kosten of andere problemen. Bovendien profiteert u bij Esteworld van een garantie regeling. Omdat Esteworld overtuigt is van een goede haartransplantatie krijgt u de garantie dat er zich in minimaal 95 % van de geplaatste haarzakjes een haar zal ontwikkelen. Mocht dit niet het geval zijn, dan heeft u hiermee recht op een gratis nabehandeling. De medewerkers bij Esteworld zijn uitsluitend de beste haarspecialisten en chirurgen. Elke haartransplantatie wordt uitgevoerd door een chirurg met een eigen team. Zij werken met de kleinst mogelijke boortjes die er bestaan om dit zo goed mogelijk uit te voeren met een top resultaat. Wilt u na de behandeling graag nazorg? Dat kan en daarvoor hoeft u niet weer naar Turkije af te reizen. U kunt een afspraak maken bij het kantoor in Nederland om het verloop van de haartransplantatie te bespreken en al uw vragen voor te leggen. Via de website van Esteworld kunt u een formulier invullen waarmee u een consult kunt aanvragen. De haarspecialist met een kantoor in IJsselstein zal daarna contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak. Zo’n consult zal ongeveer 45 minuten in beslag nemen waarin de situatie wordt bekeken en beoordeeld. Zo weet u, kosteloos, of een haartransplantatie bij Esteworld ook iets voor u is!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn