Een voordelige wasmachine koop je bij DeWitgoedOutlet.nl

2 maart 2020

Posted in Webwinkels en Webshops

Als je op zoek bent naar een manier om voordelig aan je witgoed te komen, dan kun je de bekende winkels als MediaMarkt en Coolblue beter vermijden. Als je bij dat soort winkels namelijk kiest voor een goedkope wasmachine of koelkast, dan is het meteen ook een apparaat van mindere kwaliteit. Hoe goedkoper het witgoed, des te minder de kwaliteit. Kwaliteit kun je echter meten aan de hand van verschillende variabelen. Zo kan een wasmachine van mindere kwaliteit zijn, omdat deze gewoonweg minder functies heeft. Denk aan een lager toerental, minder capaciteit voor wasgoed en minder was functies. Maar het kan ook zijn dat een goedkoop model een slechter energielabel heeft. In dat geval bespaar je weliswaar geld op de aankoop, maar vervolgens wordt je aankoop bij elke wasbeurt duurder door het energieverbruik. Een koelkast kan ook heel goedkoop zijn, maar in dat geval krijg je misschien een hele kleine koelkast waar nauwelijks iets in past. Het energielabel is dan wel goed, maar de capaciteit is lang niet voldoende. Je zou dan dus voor een groter model kunnen kiezen, maar dan gaat de prijs omhoog. Om die prijs dan toch weer te drukken kun je voor een koelkast kiezen van een onbekend B-merk. Maar het is dan maar de vraag in hoeverre je kunt profiteren van kwaliteit. Dus de vraag is of je witgoed kunt kopen van hoge kwaliteit met een goed energielabel die voldoet aan jouw eisen qua functies en capaciteit. Bij de dewitgoedoutlet.nl vind je een positief antwoord op die vraag. Hier kun je namelijk terecht voor een wasmachine of koelkast zoals je die ook in de MediaMarkt zou vinden. Alleen zijn de prijzen bij de outlet een stuk lager. Dat komt omdat de A-merk koelkasten, wasmachines en ander witgoed tweedehands worden aangeboden. Tevens kun je bij deze outlet terecht voor b-keus witgoed. Een b-keus wasmachine is een in principe 100% nieuw. Alleen is de wasmachine tijdens het transport of in het magazijn beschadigd geraakt. Het punt is echter dat dit cosmetische schade betreft. Denk aan een kras op de buitenkant of een deuk. Dat heeft uiteraard geen invloed op de binnenkant en dus ook niet op de functionaliteit van het apparaat. Daardoor kun jij op jouw beurt een wasmachine van een A-merk kopen die voldoet aan jouw eisen, zonder dat je daar dan ook de maximale prijs voor hoeft te betalen. Wat dat betreft is een b-keus wasmachine een hele goede optie als je zowel van kwaliteit als lage prijzen wilt profiteren. Neem daarom snel eens een kijkje op de site van dewitgoedoutlet.nl en ontdek het assortiment. 

Koop een wasmachine en profiteer van de service en lage prijzen

Hoewel je bij deze winkel terecht kunt voor tweedehands witgoed en b-keus artikelen, profiteer je van exact dezelfde service zoals je die gewend bent van winkels als MediaMarkt of Coolblue. Dat betekent dat jouw wasmachine netjes naar je woning wordt gebracht en meteen ook wordt aangesloten. Je kunt dus na het bezoek van de bezorgers meteen een wasje draaien. 

Profiteer van heel veel voordelig witgoed

Je kunt naast wasmachines en koelkasten, uiteraard ook bij de outlet terecht voor vele andere apparaten. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Drogers
  • Ovens
  • Magnetrons
  • Vaatwassers

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn