Doet u al aan zoekmachine optimalisatie?

19 juni 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Toen wij een aantal  jaar geleden een site hebben laten maken voor ons bedrijf, hadden wij zeer hoge verwachtingen van deze stap. Wij hadden namelijk gezien dat heel veel mensen je bedrijf vinden doordat zij op het internet gingen googelen, dan bij je site terechtkwamen en vervolgens een opdracht aan je gaven. Wij hebben daarom besloten dat wij ook  een site moesten laten maken want wij konden wel een aantal nieuwe klanten gebruiken. Wij hebben toen een bedrijf gevonden dat voor ons een pagina kon maken en wij hadden al heel snel een site waar wij echt trots op waren. Wij merkten dat de site in het begin wel goed bezocht werd, maar dat na verloop van tijd er bijna geen mensen meer naar de site kwamen kijken. Wij vonden dit heel raar om te merken en wij hebben toen gekeken wat wij moesten doen om onze site weer onder de aandacht van de internettende mens te krijgen. Wij hebben toen ontdekt dat wij aan zoekmachine optimalisatie moesten  gaan doen. Wanneer je namelijk aan zoekmachine optimalisatie gaat doen, zorg je ervoor dat je site veel beter zichtbaar wordt wanneer mensen iets googelen wat met jouw bedrijf te maken heeft. Wij hadden tot op dat moment nog nooit aan zoekmachine optimalisatie gedaan dus eigenlijk was het ook geen wonder dat onze pagina helemaal was ondergesneeuwd door sites die wel aan zoekmachine optimalisatie hadden gedaan. Wij hebben daarom gekeken wat wij konden doen om te zorgen dat wij ook zoekmachine optimalisatie op onze site konden toepassen. Wij hadden toen al heel snel  in de gaten dat wij zelf niet aan zoekmachine optimalisatie moesten beginnen omdat wij hier heel veel werk van zouden hebben en bovendien hadden wij veel te weinig ervaring om te zorgen dat dit alles ook echt goed gedaan zou  kunnen worden. Het was voor ons daarom ook geen vraag meer of wij al dan niet een bedrijf moesten inschakelen om de zoekmachine optimalisatie voor ons uit te voeren. Wij hebben toen gekeken wie wij konden vragen om onze zoekmachine optimalisatie uit te voeren en wij hebben toen besloten dat wij graag met de mensen van DGOC.nl wilden werken. Deze mensen hebben een heel goede reputatie wanneer het gaat over zoekmachine optimalisatie en wij wilden daarom graag met deze specialisten werken. 

Doet u al aan zoekmachine optimalisatie?

Voor ons leverde zoekmachine optimalisatie heel veel op

Wij hebben contact opgenomen met de mensen van DGOC.nl en wij hebben gemerkt dat deze mensen ons heel veel te bieden hadden op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Wij hebben gemerkt dat zij graag voor ons aan de slag wilden gaan en wij gingen daarom snel van start met de zoekmachine optimalisatie. Dat leverde al heel snel resultaat op: wij merkten dat wij steeds meer mensen op onze site mochten verwelkomen. 

Wij hebben nu veel meer werk

Wij merkten dat sinds wij aan zoekmachine optimalisatie gingen  doen, wij ook steeds meer werk binnenkregen. Dat was heel prettig. Kortom:

  • Wij zijn nu veel beter zichtbaar op het internet 
  • Wij eindigen nu hoger in google 
  • Wij krijgen veel meer werk binnen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op DGOC.nl.              

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn