Dit is de allermooiste prive spa in noord-holland

25 mei 2020

Posted in Vrije tijd en Hobby

Als je je partner een keer wilt verrassen met een middag of avond in een prive spa in noord-holland dan moet je absoluut bij Spa 1001 zijn. Deze spa is namelijk waanzinnig mooi aangekleed, en je waant je er helemaal in Oosterse sferen. Bij Spa 1001 weten ze heel goed war er voor nodig is om je even volledig te kunnen ontspannen, en hun prive spa in noord-holland is volledig ingericht met een Marokkaans sfeertje. Het is het perfecte uitje voor als je er even met zijn tweetjes tussenuit wilt en een romantische middag of avond wilt beleven. Uiteraard kun je deze ruimtes ook huren met een groepje vriendinnen, of bijvoorbeeld met je moeder of zus(sen). De prive spa’s worden echter het meeste geboekt door stelletjes. Bij Spa 1001 kun je zo’n wellness ruimte voor jullie alleen zowel huren voor 2,5 uur als voor 5 uur. Als je niet zoveel tijd hebt of je vindt een sauna na 2,5 uur wel welletjes geweest dan kun je voor de 2,5 uur kiezen. Blijf je liever wat langer, bijvoorbeeld omdat je met een groep vriendinnen bent en jullie hebben veel bij te kletsen, boek dan deze prive spa in noord-holland voor 5 uur. Je hebt de ruimte dan 5 uur lang helemaal voor jullie zelf alleen. Je hoeft hem dus niet te delen met andere bezoekers van deze spa, want die hebben ook ieder hun eigen ruimte. 

prive spa in noord-holland met high tea

Bij Spa 1001 hebben ze diverse arrangementen voor als je hun prive spa in noord-holland wilt huren. Natuurlijk kun je gaan voor enkel het huren van de ruimte, maar als je ook wat extra’s wilt heb je de keuze uit onder andere de volgende opties:

  • Het Goodmorning Arrangement, met luxe ‘high breakfast’
  • Het Private for Two Arrangement, met welkomstdrankje en extra romantiek
  • Het Spa & Party Arrangement, met aankleding in feestelijke stijl

Welk arrangement je ook kiest, je hebt voor 2,5 of 5 oor toegang tot jullie eigen prive spa in noord-holland. Je kunt het complementeren met een lekkere high tea, welke in de ontvangstruimte wordt geserveerd, zodat je niet naar huis gaat met honger. Ook kun je extra betalen om er een luxe arrangement van te maken. De lichten worden dan gedimd in de ruimte en er worden allemaal kaarsjes aangestoken, super romantisch! Als je de ruimte boekt met een groep vriendinnen dan is het wat goedkoper per persoon. Hoe meer personen er meegaan, hoe minder je per persoon betaalt.

De faciliteiten in deze prive spa in noord-holland

De ruimte waarin je gaat verblijven bij Spa 1001 is super mooi ingericht en betegeld met prachtig glimmende tegeltjes. De faciliteiten zijn in elke ruimte hetzelfde. Er zit namelijk een Finse sauna in, een stoomcabine, voetenbaden, een bubbelbad en een super chille relaxbank waar je even op kunt bijkomen van de hitte. Uiteraard zijn er ook douches aanwezig, zowel warm als koud. In de loungeruimte kun je na het verblijf in de saunaruimte rustig bijklesten en eventueel genieten van de bijgeboekte high tea, waarna jullie weer helemaal opgeladen terug naar huis gaan. Een bezoekje aan deze prachtige prive sauna is het echt meer dan waard, of het nu met je partner is of met een groep vriendinnen…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn