De nieuwste trend: Een beton ciré badkamer

2 november 2020

Posted in Creatief en Decoratief

Zijn jullie aan het overwegen om de badkamer volledig te vernieuwen? Bedenk je dan eerst of je het belangrijk vindt dat jullie tegeltjes hebben, of dat een beton ciré badkamer misschien iets voor jullie is. Deze kun je laten realiseren door bijvoorbeeld Willem Betonvloeren. Een beton ciré badkamer is de nieuwste trend op interieurgebied, en is niet voor niets zo populair. Beton ciré is namelijk heel erg tijdloos, en super makkelijk schoon te maken. Kalk hecht zich er niet zo gemakkelijk aan, en als het vies is ga je er gewoon met een doekje overheen om het schoon te maken. Een beton ciré badkamer heeft geen naden (oftewel voegen), en oogt daardoor super modern en strak. Het is een hele tijdloze look die gemakkelijk te stylen is in elke stijl die je maar wenst. Hetzelfde effect zie je bij gietvloeren van beton. Ook deze zijn naadloos, neutraal qua stijl en heel erg makkelijk schoon te maken. En voor al deze toepassingen kun je bij Willem Designvloeren terecht. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in het aanbrengen van gietvloeren en beton ciré wanden (in de badkamer bijvoorbeeld) en kunnen ze zelfs een betonnen terras voor je realiseren.

De voordelen van een beton ciré badkamer

De voornaamste reden dat mensen kiezen voor een beton ciré badkamer is natuurlijk dat het er super mooi uitziet. Het oogt ontzettend strak omdat het volledig naadloos wordt aangebracht, en het is gemakkelijk te stylen. Of je nu houdt van kleurrijke en bonte accessoires of liever ene neutrale look creëert, met een beton ciré badkamer als basis kun je echt alle kanten op. Creëer dus je eigen home spa met deze tijdloze beton ciré look, of juist een vrolijke badkamer waar het hele gezin van kan genieten, die ook nog super makkelijk schoon te maken is. Want juist doordat er geen naden zijn boen je het vuil er gemakkelijk af. Niks geen voegen schrobben dus! Ook heb je er veel langer plezier van, want het is bijna niet te beschadigen. Tegeltjes kunnen breken en die moeten vervangen worden, maar een beton ciré badkamer blijft jarenlang mooi, zonder dat je er krassen of andere beschadigingen op ziet, super handig!

De mooiste gietvloeren koop je hier

Naast dat ze bij Willem Designvloeren gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van zo’n beton ciré badkamer kunnen ze ook gietvloeren voor je realiseren. Je opties daarin zijn onder andere als volgt:

  • Een betonnen terras voor in de tuin, op een patio of op het balkon
  • Een betonnen oprit
  • Een gevlinderde woonbeton vloer
  • Een betonlook vloer

Ze hebben verschillende materialen beschikbaar, waardoor je precies die look kunt creëren die je voor ogen had. Bovendien zijn deze allemaal verkrijgbaar in super veel verschillende tinten. Er zit bijvoorbeeld een groot verschil tussen warmgrijs en killer, blauwachtig grijs. Het kan daarom lastig zijn de juiste tint te kiezen. Gelukkig zijn ze er ook om je te adviseren en helpen een keuze te maken. Op basis van de ligging van jouw huis, de lichtinval en eventuele plaatjes van ruimtes die je mooi vindt kies je samen de juiste tint voor jouw nieuwe gietvloer, zodat je er nog jarenlang plezier van hebt. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn