De beste zonnepanelen aanschaffen

12 mei 2017

Posted in Woning en Tuin

bongosolar - Zonnepanelen

Als u aan het nadenken bent over het aanschaffen van zonnepanelen dan is het verstandig om u hierbij goed te laten adviseren. Er zijn uiteraard vele verschillende merken en modellen te krijgen, maar hoe weet u welke producten het beste bij uw persoonlijke situatie passen? Kies er daarom voor om eens contact op te nemen met ons bedrijf Bongo Solar. Wij zijn zowel online goed bereikbaar, maar u bent ook van harte welkom om onze zonnepanelen eens te bekijken in onze showroom. Wij gaan altijd van uw situatie uit en geven u graag goed advies om de beste producten te kunnen aanschaffen. Het begint altijd met de vraag wat u mooi vindt. Er zijn namelijk diverse formaten en kleuren beschikbaar en u wilt natuurlijk niet dat uw dak er straks erg lelijk bij staat. Daarnaast is ook het energieverbruik belangrijk bij het kiezen van de juiste zonnepanelen. Soms volstaat de aanschaf van enkele modellen om het voor u zo voordelig mogelijk te maken, maar soms kan het nodig zijn om veel producten in eens te kopen om zo op de lange termijn veel geld te besparen. Hier komt ook de vraag naar uw budget naar voor. Als u minder geld wilt investeren dan snappen wij dit natuurlijk ook en ook voor de kleinere portemonnee hebben wij uitstekende zonnepanelen beschikbaar die u over enkele jaren veel geld kunnen opleveren. Zoals u kunt lezen geven wij graag goed advies en gaan wij hierbij niet over één nacht ijs. Neem dus gerust eens contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Veel topmerken zonnepanelen in huis

Het is goed om te weten dat wij bij Bongo Solar alleen maar de beste internationale merken beschikbaar hebben. Het is namelijk voor een goede opbrengst belangrijk om de juiste producten op uw dak te plaatsen. De zonnepanelen die wij u kunnen verkopen zijn ook zonder uitzondering van topkwaliteit. Van bijvoorbeeld de volgende merken kunt u bij ons diverse producten aanschaffen:

  • AEG
  • Suntech
  • LG
  • JA Solar
  • Solar Frontier

Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit zowel dunne film zonnepanelen, maar ook uit mono- of polykristallijn producten. Het hangt er dus maar net vanaf wat het beste bij uw situatie past. Om alles goed te kunnen testen en u te kunnen laten zien wat de exacte opbrengst van de zonnepanelen is hebben wij diverse testopstellingen op het dak van onze showroom staan. Hierdoor kunnen wij u exact laten zien wat de opbrengsten zijn van de diverse producten en hiermee kunnen wij u hopelijk helpen bij het maken van een juiste keuze. Het is bovendien goed om te weten dat wij u ook kunnen helpen bij de aanschaf van zonneboilers en omvormers. Alles wat u kortom nodig heeft om duurzaam energie op te wekken door de kracht van de zon te gebruiken kunt u bij ons vinden.

Uitstekende klantenbeoordeling

Uit de beoordeling van klanten die u voorgingen blijkt dat wij uitstekende service verlenen en daarnaast excellente producten verkopen. Als u zich dus goed wilt laten informeren over de diverse opties die er zijn op het gebied van zonnepanelen dan kunt u nergens beter terecht dan bij Bongo Solar. Wij kunnen bij u thuis komen om u meer uit te leggen, u kunt met ons bellen, mailen of chatten of u kunt natuurlijk eens langskomen in onze showroom. Wat uw voorkeur ook heeft, wij helpen u in alle gevallen graag bij het vinden van de juiste producten. Zonnepanelen kunnen u op de lange termijn een flinke besparing opleveren dus ze nu aanschaffen kan zeker lonen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn