Company formation in Netherlands voor economische voordelen voor jouw bedrijf

12 februari 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Nederland heeft een aantrekkelijke economie voor bedrijven in het buitenland. De economie is aantrekkelijk niet alleen om zaken mee te doen, maar ook om bedrijven in Nederland te vestigen, ofwel: company formation in Netherlands. Company formation in Netherlands wordt door steeds meer bedrijven gedaan en maakt het voor vele bedrijven gemakkelijk om zaken te doen in Europa. Met company formation in Netherlands, ben je gegarandeerd van een van de laagste belastingtarieven van Europa. Dit is uiteraard interessant voor jouw bedrijf en voor vele andere bedrijven een reden voor company formation in Netherlands. Andere voordelen van company formation in Netherlands zijn:

  • Lage belastingen
  • Toegang tot heel Europa via Europoort
  • Snel en makkelijk een bedrijf starten
  • Kan op afstand gedaan worden
  • Grote internationale banken
  • Solide economie

Nu weet je alle voordelen van company formation in Netherlands, maar hier komt natuurlijk wel nog veel regelwerk bij kijken. En een stapel papierwerk (ook al zijn veel van de processen geautomatiseerd en gedigitaliseerd in Nederland). Uiteraard komt er ook wel wat kennis kijken bij company formation in Netherlands. Welke bedrijfsvorm past het beste bij jouw bedrijf en wat is voordelig voor jou? Daar kan gelukkig Intercompany Solutions jou bij helpen! Intercompany Solutions is gespecialiseerd in company formation in Netherlands. Bij hen ben je in goede handen. Zij kunnen alles voor jou regelen vanaf afstand en ook zeer goed adviseren over wat het beste voor jouw bedrijf is afhankelijk van hoe je het bedrijf in Nederland wilt runnen en gebruiken. Heeft dit jouw interesse gewekt en wil jij graag de diensten van Intercompany Solutions inschakelen? Neem dan een kijkje op hun website: https://intercompanysolutions.com/netherlands-company-formation/. Hier kan je enorm veel informatie vinden over het starten van een bedrijf in Nederland en uiteraard ook hun contactgegeven voor meer specifieke en diepe vragen.

Verschillende soorten company formation in Netherlands

De BV is de meest voorkomende bedrijfsvorm in Nederland. Dit bedrijf kan je al opzetten met een euro. Daarnaast is er ook een NV, dit is het meest gebruikelijk indien er sprake is van een groot bedrijf. Hiervoor moet er minimaal een kapitaal van vijfenveertigduizend euro beschikbaar zijn. Uiteraard kan je ook een Nederlandse branch opzetten voor jouw bedrijf in Nederland. In dit geval is het bedrijf niet volledig zelfstandig en valt het onder jouw ‘hoofd’ bedrijf in het buitenland. Daarnaast zijn er verschillende partnerschappen binnen Nederlandse bedrijven beschikbaar waar rekening mee moet worden gehouden bij company formation in Netherlands. Zo is er het algemeen partnerschap, het gelimiteerde partnerschap, het Nederlands gelimiteerd partnerschap en het professioneel partnerschap. Wanneer er een keuze is gemaakt in de bedrijfsvorm en het partnerschap, kunnen er stappen ondernomen worden voor company formation in Netherlands. De eerste stap is om alle legitimatiebewijzen te verzamelen en alle formulieren voor het opstarten van de bedrijven in te vullen. Ook moet de beschikbaarheid van jouw bedrijfsnaam gecheckt worden. Vervolgens moeten de shareholders Nederland bezoeken om alle documenten te ondertekenen. Het is ook mogelijk om dit te doen vanuit het buitenland en de ondertekende documenten op te sturen naar het kantoor in Rotterdam. Vervolgens kunnen alle papieren ingediend worden bij de kamer van koophandel. Intercompany Solutions kan ook bij staan in het openen van een Nederlands bankaccount.

Tijdlijn voor het openen van een Nederlands bedrijf

Het starten van een Nederlands bedrijf kan in principe in achtenveertig uur worden gedaan. Het starten van een bedrijf in Nederland gaat snel en is relatief makkelijk te doen. Echter als het gaat om een buitenlands bedrijf dat zich wilt vestigen in Nederland, komt er wat meer bij kijken, moet er meer tijd in acht genomen worden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn