Badkamer verlichting in de badkamer regel je natuurlijk met LED verlichting

22 maart 2016

Posted in Webwinkels en Webshops

Overal heb je licht nodig en dat betekent dat je goed moet nadenken over het soort verlichting dat je wilt gebruiken. In het huis zelf, in de woonkamer bijvoorbeeld, heb je vaak ruiten die overdag voldoende zonlicht doorlaten. Maar je hebt ook ruimtes, denk aan een kelder of een badkamer, die zowel overdag en in de avond verduisterd zijn door een gebrek aan zonlicht. In dit soort ruimtes is het dus van ongekend belang dat je goed nadenkt over de manier waarop je deze ruimtes gaat verlichten. Gezien je hier dus vaak zowel overdag als in de avond het licht aan moet zetten, wil je er hoogstwaarschijnlijk voor zorgen dat de verlichting die je kiest zo weinig mogelijk energie verbruikt. Voor badkamerverlichting bijvoorbeeld is het daarom handig om voor LED verlichting te kiezen. Tevens kun je badkamerverlichting heel goed in een spot vorm kopen en dat is natuurlijk ideaal voor in een badkamer. Badkamerverlichting dien je goed in de het plafond te integreren zodat het water er niet goed bij kan. Tevens kun je qua badkamerverlichting kiezen voor verschillende spots. Je dient altijd even te kijken naar de afstand tussen de douchekop en de spot. Als deze afstand groter is dan 75 cm, dan kun je gewoon normale spots kopen die niet spatwater afstotend zijn.  Is de afstand echter kleiner dan 75 cm, dan dien je wel even een spatwaterafstotende LED lamp te kopen. Mocht je een spot in de cabine ruimte zelf willen plaatsen, dan moet je eigenlijk speciale waterdichte spots kopen. Vanwege deze drie verschillende keuzes is het dus altijd een goed idee om goed na te denken over je badkamerverlichting. Je kunt in een grote badkamer natuurlijk ook kiezen voor een alternatieve soort van badkamerverlichting. Zo kun je spots of hanglampen boven de spiegel plaatsen bij de wasbak. Op deze manier kun je de spots uit laten als je alleen even moet tandenpoetsen. In een grote badkamer moet je immers meerdere spots plaatsen en dan is het wel weer zonde van de energie als je voor korte bezoekjes meteen alle spots aan moet zetten. Met een alternatieve soort badkamerverlichting naast de spots kun je dus de lichten aanzetten voor lange bezoeken, bijvoorbeeld wanneer je gaat douchen of in bad gaat, en je kunt de lampen bij de spiegel aanzetten voor korte bezoeken, bijvoorbeeld wanneer je gaat tandenpoetsen.

Waar kan ik de juiste badkamerverlichting kopen?

Natuurlijk is het allemaal leuk en aardig om te weten wat je nodig heb, maar belangrijker is het om te weten waar je zoal de juiste badkamerverlichting kunt kopen. Een goede keuze voor badkamerverlichting is de website van pretmetled.nl. Hier kun je terecht voor allerlei soorten LED verlichting waaronder de juiste inbouwspots voor in de badkamer. Inbouwspots worden in het plafond verwerkt en dat zorgt voor minimale blootstelling aan water en zorgt er tevens voor dat de badkamer een strak design behoudt. Hierdoor oogt de badkamer modern. Vooral de kleinere badkamers hebben hier voordeel van. Zoals gezegd kun je in grotere badkamers overwegen om inbouwspots én een hanglamp of een ander soort lamp te gebruiken. Het is hoe dan ook een goed idee om voor de badkamerverlichting gebruik te maken van inbouwspots. Deze vind je dus voor een zeer voordelige prijs op pretmetled.nl. Je kunt op de site overigens ook meer te weten komen over de soorten spots en de soorten LED verlichting. Alles wordt op de website in meer detail uitgelegd. Het loont dus ook zeker de moeite om tijdens de oriëntatiefase even een kijkje te nemen op de website, zodat je een goed overzicht krijgt van alle mogelijkheden en de verschillende soorten LED lampen die nodig zijn in de badkamer. Als je een goed plan van aanpak hebt voordat je begint met de aankoop van badkamerverlichting, dan is de kans groot dat je direct alle spots op de juiste wijze installeert en tevens is de kans dan ook groot dat je de juiste badkamerverlichting op de juiste plekken plaatst. De keuze voor een webwinkel als pretmetled.nl is altijd een goed idee, want een webwinkel is vaak goedkoper dan een fysieke winkel en je kunt alles gemakkelijk vanuit huis bestellen. Voor meer informatie over de website zelf volgt hieronder een kort overzicht met de verschillende eigenschappen van de website.

De karakteristieken van pretmetled.nl

Als je badkamerverlichting aanschaft, dan wil je natuurlijk dat alles vanaf het eerste moment tot en met de installatie goed geregeld is. Daarom wil je alleen bestellen bij een webwinkel waarvan je weet dat het een betrouwbare webwinkel is. Daarom wil je dus ook alleen bestellen bij een webwinkel die het webwinkel keurmerk heeft verdiend. Pretmetled.nl heeft een dergelijk keurmerk. Je weet dus dat deze webwinkel minstens een jaar lang heeft bewezen een goede en betrouwbare webwinkel te zijn. Je kunt dan ook zonder wantrouwen de juiste badkamerverlichting bestellen bij deze webwinkel. Een ander goed punt van deze webwinkel is dat je gebruik kunt maken van verschillende betaalmethodes. Zo kun je bijvoorbeeld betalen met:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Visa
  • Maestro
  • Bancontact Mistercash

Het is altijd fijn dat je de keuze hebt om te betalen op een manier die jij prettig vindt. En het is natuurlijk helemaal fijn voor de inwoners van Vlaanderen, dat ze gewoon met hun eigen Bancontact Mistercash kunnen betalen. Tevens is er sprake van sneller levering, dus heb je voor 15:00 uur besteld, dan heb je je bestelling de volgende werkdag in huis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn