De leukste carnavalswinkel van Nederland

12 april 2016

Posted in Webwinkels en Webshops

Ik heb laatst voor het eerst in mijn leven carnaval gevierd. Mijn hele leven heb ik boven de grote rivieren gewoond, ik was dus nooit met dit wilde feest uit het zuiden in aanraking gekomen. Onlangs ben ik gaan studeren in Breda en toen was het natuurlijk zover; meerdere dagen feesten en bovenal heel veel gezelligheid. Iedereen is uitgenodigd en natuurlijk is het onbeleefd om af te slaan. Het eerste wat ik dacht bij carnaval was: ik moet een pak hebben. Ik had in mijn hele leven nog nooit in iets anders gelopen dan mijn spijkerbroek, ik moest dus echt even wennen aan het idee. Mijn zoektocht naar het perfecte pak verliep ongeveer in de volgende stappen:

Natuurlijk ging ik op zoek bij mij in de buurt. Meteen even op Google Maps kijken of ik misschien naast een carnavalswinkel woonde, helaas was er geen carnavalswinkel op loopafstand. Nadat ik met de auto een eindje had gereden vond ik een carnavalswinkel aan de rand van de stad. Toen ik naar binnen ging zag ik direct waarom de zaak niet in het centrum zat. Stoffige pakken hingen in stoffige rekken, hier zou ik het ideale carnavalspak niet vinden. Uiteindelijk vond ik een geschikte carnavalswinkel, niet eens zo gek ver van mijn studentenkamer. Eenmaal daar aangekomen moest ik beslissen wat voor pak ik wilde proberen. Dit was natuurlijk niet eenvoudig, heel veel pakken zijn erg cliché. Je hebt de piraat, de politieagent, de dokter, allemaal concepten waar ik me eigenlijk niet aan wilde wagen. Ik zocht een originele outfit. Gelukkig had de carnavalswinkel genoeg keuze en na een half uur wikken en wegen had ik mijn clownskostuum gevonden. Normaal betalen in een carnavalswinkel is blijkbaar erg lastig, want de pin deed het niet en ik was gedwongen eerst naar een pinautomaat in de buurt te lopen voordat ik kon afrekenen. Al met al was ik met het hele proces toch wel een paar uur zoet geweest, ik was blij dat ik iets had en dat ik naar huis kon. Onderweg terug naar huis was ik druk in gesprek met mijn vrienden over wat ik precies had gekocht. De meeste van hen kenden de winkel ook wel, maar hadden hier niet zulke goede ervaringen mee. Een carnavalswinkel waar je zonder enige probleem terecht kon leek in mijn omgeving dus vrij schaars.

De kwaliteit van een carnavalswinkel

Inmiddels waren er een aantal dagen verstreken, carnaval kwam steeds dichterbij. Het pak had ik zorgvuldig in de kast gehangen en ik had hier verder niet meer aangezeten. Nu het feest zo dichtbij kwam begon het echter toch te kriebelen en besloot ik het kostuum toch één keer aan te trekken, zodat ik zeker wist dat het zou passen en dat het helemaal compleet was. Toen ik het aantrok hoorde ik een vreselijk geluid, een scheurend geluid alsof je een shirt uit elkaar trekt. In paniek keek ik omlaag en inderdaad, de broek was helemaal uitgescheurd. Ik raakte in paniek: ik had nu nog een paar dagen om een compleet nieuw kostuum te vinden en terug naar de carnavalswinkel ging ik natuurlijk niet. Ik ging het internet op en vond daar tot mijn grote opluchting de beste carnavalswinkel van Nederland: de Kaborij. Bij de Kaborij vind je de leukste carnavalskleding en de allerbeste accessoires voor zeer betaalbare prijzen. Op de website, https://www.kaborij.nl/, vond ik de leukste pakken en kostuums, precies wat ik zocht voor carnaval! Je hebt op de website verschillende categorieën, zodat je snel een keuze kunt maken uit outfits waar je interesse in hebt. Nadat ik eerst voor de gein even had gekeken tussen de sprookjesfiguren vond ik een geweldig holbewoner pak in de categorie “historisch”. Dit pak moest en zou ik hebben! Ik was ontzettend bezorgd dat mijn pakket niet meer op tijd zou worden geleverd, maar de online carnavalswinkel stelde me gerust. Wanneer je bij de Kaborij voor 5 uur ’s middags een bestelling plaatst word deze bestelling diezelfde dag nog opgestuurd. Het hangt dan natuurlijk van de post af wanneer deze aankomt, maar erg lang kon dat toch niet duren? Ik plaatste mijn bestelling en rekende af. Bij de site kon ik wel gewoon met iDEAL betalen, geen enkel probleem bij deze carnavalswinkel. Ik betaalde bovendien slechts 4 euro verzendkosten, dit vond ik zeker de moeite waard. Na mijn crisis van een uur eerder leken mijn problemen dus helemaal opgelost…

Een top tijd!

De dag voordat het carnaval begon kreeg ik mijn pakket keurig thuisbezorgd. Het zat als gegoten, bedankt Kaborij! Het pak was een grote hit bij zowel heren als dames en ik heb met veel mensen ditzelfde verhaal gedeeld. Veel feestgangers hebben me verzekerd dat ze ook eens bij deze online carnavalswinkel zouden rondneuzen. Al met al is mijn eerste carnaval dus goed verlopen, maar niet dankzij de lokale feestwinkels. Nee, voor echte kwaliteit ga je het internet op en surf je naar https://www.kaborij.nl/. Goede kwaliteit tegen lage prijzen en uitstekende bezorging. Ik kan niet anders dan deze online carnavalswinkel van harte aanbevelen, voor iedereen! Zonder deze winkel was mijn carnaval helemaal in de soep gelopen en had ik alles waar ik nu met veel plezier aan terugdenk niet meegemaakt. Kortom: ben je op zoek naar carnavalskleding dan weet je waar je naartoe moet, veel feestplezier!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn