3D stickers

19 juli 2018

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Wees origineel en laat 3D stickers drukken om uit te delen of te gebruiken voor cadeaus. Drukwerkdeal.nl heeft drie uitvoeringen in het assortiment die hier geschikt voor zijn. Heb je niet een promotie, maar gewoon zelf een geweldig ontwerp klaar? Dan kan je dit uiteraard ook laten afdrukken bij Drukwerkdeal.nl. Niet alleen bedrijven mogen gebruik maken van het professionele drukwerk, maar ook creatieve particulieren kunnen hun ontwerpen tot leven laten komen door ze werkelijk af te laten drukken. Zorg ervoor dat je de bestanden gereed hebt om op te sturen. Drukwerkdeal.nl heeft tevens informatiesheets beschikbaar. Hierin staan de vereisten waar de ontwerpbestanden aan moeten voldoen, zodat 3D stickers bedrukken met de bedoelde kwaliteit uitgevoerd kan worden. In zijn totaliteit kan je hier prachtige stickers laten maken, qua materiaal en qua bedrukking. Het zou zonde zijn als jouw ontwerp niet goed afgedrukt wordt, door het aanleveren van het onjuiste bestand. Kijk daarom echt even naar de aanleverspecificaties. Zo voorkom je dat je de verkeerde uitvoeringen na 7 dagen ontvangt. Dat is namelijk de levertijd die ervoor staat. Zodra je ze hebt ontvangen, kan je cadeaus en geschenken voorzien van een bijzondere sticker. Ga daarom snel naar Drukwerkdeal.nl voor die geweldig 3D stickers drukken.

Je ontwerpen gaan leven met 3D stickers drukken

Normale stickers zijn al een aanwinst als promotiemateriaal. De 3D stickers drukken is helemaal een belevenis, zowel voor jou als de ontvanger. Bedenk goed waar de stickers voor gebruikt gaan worden en bepaal welke vorm hier het beste bij aansluit. Je hebt de keuze uit de drie formaten ovaal, vierkant en rond. Wat voor ontwerp je ook gemaakt hebt, je geschikte 3D stickers drukken voor alle omstandigheden. Allemaal worden ze bewerkt met een speciale coating. Door deze toepassing zijn de stickers zowel binnen als buiten op te plakken en blijven ze nog voor lange duur in goede staat. Verder worden ze ook nog gebruikt op kwalitatief materiaal, namelijk 80 g/m2 polymeer vinyl. De grootte van de stickers kan je helemaal zelf invullen. Je kiest een formaat en daarna wordt je gevraagd de geschikte maten voor de breedte en hoogte in te vullen. Dit geldt voor alle vormen, ook de ronde en ovale uitvoeringen. De prijs die je gaat betalen is afhankelijk van de grootte van de 3D stickers drukken en uiteraard de oplage die je aanvraagt. Vanaf 1 stuk kan je door Drukwerkdeal.nl flitsende 3D stickers drukken. Dit is ook ideaal om een proefmodel te bestellen. Handig als je niet zeker weten hoe jouw ontwerp eruit gaat zien of als je meerdere ontwerpen klaar hebt liggen. Tenslotte moet je eerst weten hoe ze er bedrukt uit gaat zien na 3D stickers drukken.

Full color digitaal

De druktechniek full color digitaal wordt altijd gebruikt bij 3D stickers bedrukken. Er is voor 3D stickers drukken ook geen andere druktechniek te selecteren. Allemaal worden ze bedrukt door de kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart). Deze CMYK-kleuren zijn typerend voor full color. Wat typerend is voor deze druktechniek is dat het beeld rechtstreeks wordt aangebracht op het papier, maar de kleuren worden bij full color gedurende het afdrukken met elkaar gemengd tot de kleuren van de afbeelding. Voor kleine oplages zoals bij 3D stickers het geval is, is dit de meest voordelige afdruktechniek. Dit wordt gewoonlijk gedaan met een drukpers, waarbij de drukplaten direct digitaal op de drukpers worden vervaardigd. Dankzij het polymeer vinyl materiaal blijven de afbeelding lange tijd goed en wordt jouw ontwerp niet snel beschadigd. Bestel gauw 1 of meer uitvoeringen voor 3D stickers drukken in full color digitaal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn